Ha tehetnéd, "visszacsinálnád" a gyerekvállalást?
Kb. havonta fölteszi valaki ezt a kérdést.
Csak tudnám, minek.
Némelyek megbánják, mások meg nem.
És egy hónap múlva szintén lesznek, akik megbánják, mások meg nem. :-)))
Mivel 10-20, de akár 50-100 válasz sem reprezentatív minta, ezért még az arányokból sem lehet semmire következtetni.
Részemről egyébként egy újabb "nem" szavazat.
"hova tart a világ, mi lesz, ha a klímaváltozás miatt 10 év múlva nem lesz mit enni/inni, mi lesz"
És azon kívül, hogy rettegsz, teszel is valami érdemlegeset ennek megakadályozására? Csomagolásmentes vásárlásra törekszel, busszal jársz kocsi helyett, használt ruhákat veszel, vegyszermentes dolgokat és környezettudatudsn élsz?
Vagy te is csak legyintesz, hogy úgyse rajtad múlik, mert ez így kényelmesebb, nem kell legalább áldozatot vállalnod?
16.
A klímaváltozásnak semmi köze ahhoz, hogy mit mibe csomagolsz. Én nem tudom befolyásolni a gyárak, és a többi autós környezetszennyezését.
Egyébként igen, mosható zsákban szoktam vásárolni, viszont olyan helyen lakom, ahol nincs busz, csak napi 2, így muszáj autóval menni vásárolni, ne haragudj...
"Ennyit mindenki megtehetne, mivel a húsipar a legkörnyezetszennyezőbb..."
Most akkor erre is mondhatná az ember, hogy én nem tudom befolyásolni a többi húsevő környezetszennyezését :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!