Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha tehetnéd, "visszacsinálnád"...

Ha tehetnéd, "visszacsinálnád" a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 11:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
Sok mindent máshogy csinálnék az életembe, de a férjem és a gyermekeim a legjobb döntéseim. 😊
2022. jan. 3. 13:02
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
életemben*
2022. jan. 3. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:
45%

Kb. havonta fölteszi valaki ezt a kérdést.

Csak tudnám, minek.

Némelyek megbánják, mások meg nem.

És egy hónap múlva szintén lesznek, akik megbánják, mások meg nem. :-)))

Mivel 10-20, de akár 50-100 válasz sem reprezentatív minta, ezért még az arányokból sem lehet semmire következtetni.

Részemről egyébként egy újabb "nem" szavazat.

2022. jan. 3. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem bántam meg. De újra kezdeném, okosabban. Túltoltam az anyaságot az első kb. 5-6 évben. Fele erőfeszítés tökélesen felesleges volt. Ma már nem csinálnám.
2022. jan. 3. 13:51
 15/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Még a "sötétebb napokon" se érzem úgy. De az én fiam teljesen egészséges és jó természetű kisgyerek. Ha fogyatékkal élő lenne, autista vagy pszichopata, akkor lehet nem így látnám. Ezért nem ítélkezek mások felett se, nem tudom az életük körülményeit. Én szerencsésnek mondhatom magam.
2022. jan. 3. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

"hova tart a világ, mi lesz, ha a klímaváltozás miatt 10 év múlva nem lesz mit enni/inni, mi lesz"

És azon kívül, hogy rettegsz, teszel is valami érdemlegeset ennek megakadályozására? Csomagolásmentes vásárlásra törekszel, busszal jársz kocsi helyett, használt ruhákat veszel, vegyszermentes dolgokat és környezettudatudsn élsz?

Vagy te is csak legyintesz, hogy úgyse rajtad múlik, mert ez így kényelmesebb, nem kell legalább áldozatot vállalnod?

2022. jan. 3. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
88%

16.

A klímaváltozásnak semmi köze ahhoz, hogy mit mibe csomagolsz. Én nem tudom befolyásolni a gyárak, és a többi autós környezetszennyezését.

Egyébként igen, mosható zsákban szoktam vásárolni, viszont olyan helyen lakom, ahol nincs busz, csak napi 2, így muszáj autóval menni vásárolni, ne haragudj...

2022. jan. 3. 14:42
 18/24 anonim ***** válasza:
12%
Ja, és a legfenntarthatóbb módon étkezünk: csak növényeket eszünk. Teljes értékűt. Semmit feldolgozott étel. Zöldség, gyümölcs, hüvelyesek stb. Ennyit mindenki megtehetne, mivel a húsipar a legkörnyezetszennyezőbb...
2022. jan. 3. 14:50
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Pedig egyik sem maradt meg. De megérte! Bárcsak úgy írhatnék, hogy van gyerekem!
2022. jan. 3. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

"Ennyit mindenki megtehetne, mivel a húsipar a legkörnyezetszennyezőbb..."

Most akkor erre is mondhatná az ember, hogy én nem tudom befolyásolni a többi húsevő környezetszennyezését :D

2022. jan. 3. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!