Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Léteznek bulisabb kisgyermekes...

Léteznek bulisabb kisgyermekes anyukák?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok beszűkült 😇

Az elmúlt 7 évben csak altatattam, ringattam, szoptattam (3 gyerkőc született).

Most vagyok 31 és annyira szívesen elmennék bulizni, moziba, színházba. Kimozdulni, jól érezni magam.

A legközelebbi barátnőim vagy terhes vagy nagyon pici babájuk van.

Nekem elmúlt másfél éves a legkisebb és mostanában nagyon beütött nekem ez.

Éreztetek már így? 🙃

#anya #buli #denembanya
2022. jan. 2. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy este nem szoptattam, én visszatértem a szokásos havi 1 színházhoz. 😊 Kb 2 éves korukig a férjem volt velük ilyenkor, ezután már együtt is mentünk és anyukám volt velük addig.
2022. jan. 2. 19:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen így érzek mostanában én is,ha Nyíregyi vagy írj rám 😄😉
2022. jan. 2. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Első baba, majdnem 1 éves lesz amikor egy szülinapra megyek ami valószínűleg ott alvós is lesz, bár én fiatalabb vagyok és egyedülálló, nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a dolgot😅
2022. jan. 2. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Most születik a második heteken belül, már van nyárra koncertjegyünk a férjemmel és a nagyszülők örömmel vállalják őket pedig még nem is tudjuk milyen baba lesz a kicsi :D Anyukám nekem amúgy nagy partyarc és sokszor ő rugdal, hogy menjünk már valahova addig ők vigyáznak a gyerekre (3 éves). Sokszor kapunk tőlük éttermi vagy kulturprogram kupont is mellékelve egy gyerekfelvigyázós kuponnal. A barátnőimmel is mentem miután már nem szoptattam kb 1-2 havonta mulatni ahogy régen, olyankor a férjem volt a naggyal, ha pedig ő ment a haverjaival akkor én. Most is ez az ütemterv, a nagy gyerekkel egyszerű volt babaként, igazi mormota aki bárkivel elvan, reméljük a kicsi is hasonló karakter lesz, így egyszerűbb lesz alkalom adtán másra hagyni.
2022. jan. 2. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3 eves gyerkocom mellol azert neha volt egy ket alkalom amire elmentem. Nem ejszakaba nyulo volt ugyan, de ugy imadott a mamaval lenni, hogy en ki is hasznaltam azt a kb fel evente 1 keso delutan-esti progit. De nem bulizni voltam ugyan, csak baratnokkel. Es milyen jol tettem, mert most olyan anyas, h ilyen kb szoba se johetne, hogy nem vagyok itthon altatasnal :)
2022. jan. 2. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha Pest megyei vagy írj nyugodtan 🤣

Nekem még csak 8 hós de szívesen mennék jobbra balra már, Apuka szerintem szívesen segítene, mindig szokott

2022. jan. 2. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
2 eves a gyerekem, mostanaban kezdtem el igy erezni :) Budapest belvaros, irj ram :)
2022. jan. 2. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Egy eves es mar nagyon mennek, vele is meg nelkule is ide-oda meg szorakozni :D
2022. jan. 2. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Én régen az voltam, havi egy koncert mindig megvolt. Egy gyerek mellett, huszonévesen erre simán volt energiám. Most már azért kétszer is meggondolom, hogy megéri-e nekem a másnapi kialvatlanságot egy buli. Jó, mondjuk a járvány óta szerintem nem voltam igazi szórakozóhelyen, szóval most már a fél karomat odaadnám egy jó koncertért 😄 Talán lejön az ideje valamikor...
2022. jan. 3. 07:00
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

Én soha nem voltam ilyen party arc mert fontosabb volt gyerekek mellett hogy ki aludjak magam mert akkor több türelmem van mint buli.

Én nappal szórakozom lányomal kirándulunk játszunk együtt,beszélgetünk.

És számomra ezek fontosak.

2022. jan. 3. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!