Apukák! Mit szóltatok amikor az ultrahangon először meghallotátok a babátok szívverését?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 22:48
2/11 anonim válasza:
Az én férjem könnyezett a meghatódottságtól :)
3/11 anonim válasza:
Sajnos nálunk se jöhet be most kísérő (külföld).
5/11 anonim válasza:
Az en ferjem nem tudta hogy terhes vagyok, csak bekamuztam hogy orvoshoz kell mennem az eves rakszuresre, kiserjen mar el. Aztan megtortent a vizsgálat, behivtuk a férjem, es mondtam hogy nezze a képernyőt es hallgatta. Alig akarta elhinni, sírt a boldogságtól 🥰
6/11 anonim válasza:
Anyukaként válaszolok - egyik babáét sem hallotta, mert nem engedték be (bőven a covid előtt)
7/11 anonim válasza:
Lefagyott. Boldog volt nagyon. De 4 év várakozás után szinte felfoghatatlan volt.
8/11 anonim válasza:
Mind a 4-nél elsírta magát. Én is, el is nevezett a doki minket pityeriéknek. 😄
9/11 anonim válasza:
Tartotta magát de én bizony láttam hogy könnyes a szeme🥰
10/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell lepontozni a válaszokat. Én örömmel olvasom akiknek a párjuk bent volt, főleg az 5. Nagyon megható.
2021. dec. 31. 11:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!