Illik bejelenteni, hogy babát szeretnénk?
Szia....szerintem ez kettotokre vonatkozik es semmi ertelme bejelenteni a babaprojektete...amugy is van akinel hosszabb idobe telik a teherbeeses( tiszta szivembol kivanom, hogy max.1 honap alatt osszejojjon).Az anyosok sokszor abban a tevhitben vannak, hogy mindenrol tudniuk kell...hat ez nincs igy....ti egy kulon csalad vagytok mar a kedves ferjeddel..kozosen hoztok donteseket es ha tetszik ha nem tetszik a szuloknek el kell fogadniuk.En is ugyanebben a helyzetben vagyok...nincs gond anyossal de nehogy mar mindent tudassak vele. Most babat varok...13 hetben vagyok..allitolag nagyon varja mar de az se erdekelne ha forditva lenne.Donts a ferjeddel es ha osszejon a baba akkor majd szoltok..amugy is mindegy mit gondol az egeszrol mert ti szeretnetek babat..es ha azt akarjatok akkor meg kell valositani minden aron...nem tenne jot neked ha esetleg kijelentene, hogy most nem az alkalmas pillanat aztan te ragodsz rajra.
Vagj bele!
Sok sikert!!!
Szerintem elég, ha bejelentitek a jóhírt. :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!