Félek bejelenteni a 2. babát a munkahelyemen?!
Emailt írjak, telefonáljak vagy személyesen menjek be nagy pocakkal?
A szabijaimat is kivenném, tuti nem fognak repdesni az örömtől.
1 évet dolgoztam ott, amikor várandós lettem az első babával. Sok gond volt, ezért a 9. héttől táppénz, feküdnöm kellett kórházban is.
Most eltelt közel két év gyed. Jön a 2. baba. +a bentmaradt szabikat is kivenném. Szerintetek??????
hát biztos nem fognak örülni, de ez legyen a legkevesebb, egyszerűen menj be sztem személyesen, és hidd el, mikor jössz kifele,mosolyogni fogsz a megkönnyebbüléstől:)
Max úgyis a hátad mögött fognak beszélni rólad, de hát gondolom erre számítasz is ha ennyire parázol.
Félned nincs mitől, mert nem aszteroida közeledik a Föld felé, csak a kirúgásod, amit finoman majd racionalizálásnak neveznek, vagy ilyesminek.
Mit vesztesz? Pár hónapnyi éhbért, miközben pedig gyermeked lesz.
Örülj, hogy a szeretetnek olyan fokát fogod megismerni, amiről nem hitted hogy létezik.MÁSRÉSZT;
Amíg nem látszik rajtad, addig nem kell elmondani, utána, ha az orvosod nem bunkó, akkor kiír, (6-hónapra van joga), utána gyes miközben nem tudnak kirúgni, hanem majd 3,5 év múlva mikor visszamennél.
A gyes alatt bőven van időd másik munkát keresni, vagy újabb gyereket vállalni, ez esezben még mindig jogviszonyban leszel a munkahelyeddel, akár 6 évig is.
Amúgy a stresszelés árt a babának, és ezt nem a blikkben vagy a hölgyválaszban olvastam.
Don't worry be happy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!