Anyukák, akiket terhesen hagyott el a párja! Hogyan alakult a további sorsotok a babával?
Figyelt kérdés
Hanyadik héten hagytak el, hogy léptetek túl rajta, és milyen volt utána egyedül a babával?2021. dec. 29. 16:21
1/2 anonim válasza:
11. héten döntött úgy, hogy neki mégsem kell. Felneveltem egyedül, mást nem tudtam tenni.
2/2 anonim válasza:
Nem ő hagyott el, én dobtam ki, a tobbedik bántalmazás után. 20 hetes voltam.
Attól a pillanattól kezdve végre tudtam élvezni a terhességemet, végre foglalkozhattam magammal és a születendő babával, életem legjobb döntése volt.
Utána öt évig egyedül neveltem a fiam, sokáig nem is vágytam új kapcsolatra, nem voltam rá készen. Csak az utolsó egy évben éreztem úgy, hogy most már azért jó lenne egy társ.
Azóta férjhez mentem, a férjem sajatjakent neveli a fiam, közben született mégegy fiunk, de őszintén szólva sokszor el is felejtem, hogy a nagy valójában nem közös gyerek, tíz éve együtt neveljük, a férjem is mindig úgy hivatkozik rá, hogy a nagyobbik fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!