Hogy alakul a sorsotok?
Ja bocs én nem lefele írtam :D
(hosszú lett volna)
Üdv
#1 vagyok
Félévkezdéssel kapcsolatos káosz (szóval csak a szokásos), akkor a jövőmmel kapcsolatos basic szorongások, hogy hogy fognak majd alakulni a dolgok. Egyelőre ott tartok, hogy még én magam sem tudom és ez a tudat nagyon frusztrál. Jó lenne, ha úgy lenne, mint a filmekben, hogy minden olyan szépen kialakulna magától.✨
Én most jelen állás szerint jól érzem magamat eddig,ebből az évből el telt 27 nap,ebből talán 2-3 nap volt az amikor nem akartam semmit sem.
Mióta csinálom a dolgaimat,az az fejlesztem magamat,pozitívan állok a dolgokhoz,segítek annak aki megérdemli nem csak a semmit csinálom tényleg jól érzem magamat.
Ha véletlenül rosszul is ébredek fel,nem gondolkodom,egyszerűen csak fel kelek majd meg mosakodom,szellőztetek és közben el kezdem a reggeli tornát már meg is jön a kedvem.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!