Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy új közösségben mondjuk az...

Egy új közösségben mondjuk az iskolában, ahol először senki se ismeri egymást, hogyan alakul ki hogy végül ki kivel lesz jóban?

Figyelt kérdés

Vagyis hogyan működik ez, hogy ki kihez fog odamenni beszélgetni és kihez nem, kinek kivel lesz jó kapcsolata?

Azért kérdezem mert egyáltalán nem értek az emberi kapcsolatokhoz és érdekel. Akárhány közösségbe kerültem eddig, mindenhonnan ki voltam közösítve, mert senkit se érdekeltem

2017. szept. 15. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azon alapszik, hogy azonos karaterű ember azonos karakterű emberhez menjed oda barátkozni. Tehát ha komoly zenész vagy nem nagyon fogod érdekelni a rock zene kedvelőit nem is lesz nagyon közös témátok szóval kell pár közös pont egy tartalmas baratsaghoz.. Szerintem. Ilyenkor mindenki ahhoz megy oda aki szimpatikus neki nincs ebben semmi trükk
2017. szept. 15. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól mit gondolsz a másikról.
2017. szept. 15. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, ha van kollégium, azonnal lesznek barátaid, mi 1.nap már ismertük egymást a fél osztállyal kb.
2017. szept. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!