Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák hol és...

Egyedülálló anyukák hol és hogyan tudnak párt találni?

Figyelt kérdés

A volt párommal (gyerekeim apjával) közös volt a baráti körünk, és mióta szétmentünk, azóta nem nagyon tartja velem egyik se a kapcsolatot, így nem tudok rajtuk keresztül ismerkedni. Vannak "barátaim", de ők szintén kisgyerekes anyák, és csak a gyerekek miatt tartjuk a kapcsolatot. Egy kis faluban lakunk, mindenki ismer mindenkit, a városban van a munkahelyem, ott a kollégákkal nem szívesen ismerkednék. Nagyon nem tudok magamtól kapcsolatot kialakítani. Társkeresőn voltam, de álnévvel se jutottam senkivel semerre.

Várni nem szeretnék, és nem hiszek abban, hogy akkor jön valaki az életembe, amikor nem számítok rá.

2021. dec. 28. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Társkereső a saját neveddel. Őszintén.
2021. dec. 28. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Tinder, badoo, Facebook társkereső tele van gyerekes nőkkel.
2021. dec. 28. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Bemutathatnál néhány barátnődnek.
2021. dec. 28. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Tinder. Ésszel kell használni, a fotók alapján már előre lehet szűrni aki nem a te világod. Egy normális bemutatkozás is szűri a jelölteket. Egyébként nekem is onnan van a (második és utolsó) férjem.
2021. dec. 28. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Társkeresö oldalak, Tinder, Facebook. Én is ott találtam rá a férjemre, az akkor 5 éves kislányommal.Azota is boldogan élünk, most tervezzük a babát.
2021. dec. 28. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Randivonal
2021. dec. 28. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Én az óvódában ismertem meg a férjemet, ő is elvált volt, a gyerekeink egy csoportba jártak. Persze néhány ostoba, ítélkező anyuka kígyót-békát kiabált ránk, és próbáltak kiközösíteni, de szerencsére a normális anyukák ebben nem vettek részt. Már 11 éve együtt vagyunk, közben az ítélkező anyukák nagy része elvált, remélem a társaik most róluk pletykálnak.
2021. dec. 28. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Disco, szorakozohely?
2021. dec. 28. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egy véletlen folytán találtam meg a szerelmet válás után 3 évvel. 3 éves volt akkor a gyermekem. 20 évig kb minden nap találkoztunk :)
2021. dec. 29. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!