Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyaként van időd magadra,...

Anyaként van időd magadra, hobbira?

Figyelt kérdés
Vagy örülsz ha ellátod a családot meg dolgozol.
2021. dec. 27. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos nincs. Segítség nélkül vagyunk. Munka mellett, pláne hogy ovis korú és folyton taknyos nincs időm hobbira.
2021. dec. 27. 21:31
 2/12 A kérdező kommentje:
És igényed lenne rá?
2021. dec. 27. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen. Imádok pl. kézműveskedni. Kényeztető habfürdő, hajpakolás, manikűr stb stb
2021. dec. 27. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Már iskolások, szóval van azért. Csak persze amikorra ráérek, már azt sem tudom, mit is akartam, és persze olyankor lenne ihletem, amikor nem érek rá :D
2021. dec. 27. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos nincs, és kezdek is begolyózni tőle. A nagyobb ősszel kezdte az ovit, a kicsi most 10 hónapos. Mondanom sem kell h ebben a hónapban összesen 5 napot volt oviban, egyébként mindent hazahoz és vagy egyszerre vagy egymás után betegeknek meg. Nekem van kis segítségem, olyankor takarítok vagy elmegyek bevásárolni vagy főzök. De az hogy egy vacsorát még este 10kor se tudok csak több részletben megenni, mert a kicsi tuti megébred, az azért már kezd kiborítani. Szóval nincs, de remélem egyszer éljen még az én időm.
2021. dec. 27. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül nevelem a 2 és fél évesemet 0 segítséggel és ha hobbira nem is,de magamra van időm.
2021. dec. 27. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

5: akkor egész jól álltok ovis napokkal :) az enyém középsős, és összesen 12 napot járt az első félévben, maximum 3 napot ment egyben. Most is taknyos természetesen.

1.voltam

2021. dec. 27. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Extrém hobbijaim vannak, úgyhogy nehezen tudom őket űzni, de más, számomra kedves es hétköznapi tevékenységekkel tudom ezt kompenzálni. Tehát van időm magamra.
2021. dec. 27. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Nincs. Van egy 3 évesem, meg egy 1 hónaposom; nulla segítség, és reggeltől estig dolgozó férj mellett...
2021. dec. 28. 01:22
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Van. Külső segítségünk nincs, de úgy alakítottuk ki a napirendet és a férjemmel való időt is, hogy kettesben és egyedül is legyen ideje mindkettőnknek. 4 6 év alatti lányunk van.
2021. dec. 28. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!