Az, aki háziasszonyosdit játszik, mert sok gyereke van, az mihez fog kezdeni, hogyha a gyerekek nagyok lesznek vagy kirepülnek?
Persze, még most jobban élvezi. Majd a harmadiknál meglátod.
Egyenrangú kapcsolat pont nem az amiben vagy. Arányaiban máris eltolódik. Majd egyszer visszatekintve látni fogod. :)
:D Persze-persze... Teljesen el vagy tévedve. 100 évvel ezelőtt??? Te mégis hol élsz :D :D
Olyan szánalmasak az ilyen nők... én nem hangoztatnám hogy diplomás vagy. Tuti valami salátaszakma.....
Élvezi az életet, több időt tölthet a férjével, nyaralhat, unokázhat. Több ideje van azt csinálni, amit szeret, tanulhat, foglalkozhat a hobbijával, akár vállalkozást nyithat stb. Meg azért a ház körül mindig van mit csinálni szerintem. Tehát ugyanazt, amit ti munka után meg a szabadnapotokon csináltok, ő bármikor megteheti ;)
Off: Nem olvastam végig a válaszokat, de azért sok válaszolón érződik, hogy lenézi a háziasszonyokat. Meg ez a “háziasszonyosdid játszik” megfogalmazás is elég érdekes. Bár engem nem érint, még nem vagyok háziasszony, de azért elég gázak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!