Az, aki háziasszonyosdit játszik, mert sok gyereke van, az mihez fog kezdeni, hogyha a gyerekek nagyok lesznek vagy kirepülnek?
9!
Mi is így vagyunk. 11 éves a legkisebb tesóm, lassan 3 éves a fiam.
Csak azzal a különbséggel, hogy nálunk anya nem nagyon nyitja ránk az ajtót. Míg a picivel (3hónapos) terhesgondozásra jártam, addig vigyázott rá, ha a férjem nem tudott, de ennyi 😏
6#
Én bizony tudnék mit kezdeni a rám szakadó idővel. Mire a legkisebbem felnő, közelebb leszek a 60-hoz, mint az 50-hez.
Aki dolgozik, se dolgozik már szívesen annyi idősen. A legtöbb annyi idős ismerősöm már számolja visszafelé a napokat a nyugdíjig.
Azok akik munkahely nélkül nem tudnak mit csinálni a szabadidejükben, azoknak mi a bajuk?
Annyi mindent lehet csinálni, nem csak munkából áll az élet...
Én pl nem tervezek 6 gyereket, se otthon maradni örökké, de ha így alakulna, akkor elkezdenék festeni, utazgatnék, megfesteném amit látok, ha kevésbbé vagyok módos és nem tehetem meg hogy utazgassak akkor pl sportolnék valamit nem csak alkalmanként hanem rendesen, vennék háziállatot végre kertészkedhetnék, ültetnék veteményest, elolvasnék minden könyvet ami csak megtetszik, lehet írnék is egyet, vezetnék vlogot, vagy ehhez hasonlót....
Szerinted pl a nyugdíjasoknak végetér az élet 65 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!