Putriban hogy készülnek a gyerekek?
Szénaboglya tövében.
Mit gondolsz, amikor régen több generáció, általában 3 is együtt élt, akkor hány szobájuk volt? Naugye.
Amúgy meg nálunk (nem Magyarország) tananyag Illyés: Puszták népe című műve. Ajánlom elolvasásra legalább az ide vágó fejezetet.
Nem tudom, 90es vagyok, több szobánk van, apám 53-as, nekik és 2 szobájuk volt már.
53 előtti felmenőkkel meg nem társalogtam ilyenekről.
Micsoda? Ebből talán a Sorstalanság volt egyedül érettségihez köthető. De eléggé eltértünk a kérdéstől.
Szegény gyerekek. Ezt kell nézni, hallgatni, biztos nagyon egészséges.
Szerintem a szülőket nem zavarja ilyen helyzetben, hogy hol es hogyan. Megoldják takaró alatt is. Egy kisebb gyerek nem fogja fel, vagy alszik olyankor, de kesobb mar elég kinos lehet.
De tegyuk hozza, hogy aki nem el putriban, hanem szep tobbszobas házban az is kepes ilyenre. Ismerek olyat, aki a gyerekek mellett szexelt, pedig volt mindenkinek kulon szobaja, de a gyerekek atjarkaltak,a szülőket meg nem zavarta. Vagy peldaul aki a babaval alszik egy szobaban, az is ugy szexel, hogy ott a gyerek a szobaban.
Mi sose tudtuk ezt megtenni mondjuk. Amikor egyszobas lakasban eltunk, akkor a fürdőszoba volt(nappali sem volt) a torzshelyunk, a gyerek meg boldogan aludt a szobában.
Én 93-as vagyok, húgom 96-os. Amikor a húgom készült hiába laktunk 1,5 szobás lakásban, egy szobában aludtam a szüleimmel, mert a kicsi szobában a védőnő szerint túl közel lett volna a kiságy az ablakhoz.
100%-ig biztos vagyok benne hogy a húgom úgy készült hogy ott aludtam a szobában, de természetesen semmire nem emlékszek, úgyhogy nem is zavar. Mivel az ilyen 1,5 szobás panel lakásokban nem is kevesen laknak szerte az országban ezért gondolom még ma is készülnek kistestvérek egy szobában a naggyal, nem is kell hozzá putri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!