24 válaszoló nem kell senki sem szereti a karácsonyi stresszt de Pl mindenhonnan az jön hogy tökéletes karácsony az ahol tisztaság,rend és finom ételek,sütemények vannak hozzá tartoznak az ünnephez .
2021. dec. 25. 04:45
32/36 anonim válasza:
Hát pedig magának csinálja a stresszt. Jajj de sok ismerősöm van aki rendeli karácsonyra a kaját meg a sütit is. És nem problémázik rajta senki. Jobbik esetben az ember nem idegeneket hív. Vsz tudják hogy kicsi gyerek van. Így nem hiszem hogy probléma lenne egy kis rendetlenség vagy a rendelt kaja.
Az én fiam az első karácsonyon 3 hós volt. Iszsz és TE. Ha nem jött volna sógornőm segiteni akkor biztos rendelt kaja lett volna. Így ketten megcsináltunk egy sütit meg rántott húst húslevessel. Senki nem problémázott.
2021. dec. 25. 08:03
33/36 anonim válasza:
31-es és ki a szart érdekelnek az elvárások? Akinek nem tetszik, nem jön át karácsonyra. Nem fog hiányozni.
2021. dec. 25. 11:35
34/36 anonim válasza:
31 Ja ezek engem soha nem érdekeltek. Idén fát se állítottunk (meg amúgy az elmúlt 7 évben kb 3x volt fa). Minden nap voltunk valakinél amúgy is. Anyámék, anyósomék, apámék, férjem holnap dolgozik én is holnap után. Na ezért aztán nagyon megérte volna megszakadni. És amúgy meg teljesen jó karacsonyunk volt. Egyébként anyosomek sem állítottak fát most jut eszembe, ez akkor ott fel se tűnt, de nem volt nekik. Minnyá átmegyek és beszolok nekik. Sőt az islert is vették. De még a linzert is. Lehet jövőre át se megyünk hozzájuk, hat ez botrány. Sőt anyamekhoz is a cukrász rokon vitte a sütit. Durva. A döglött lőtéri kutyát se érdekli az ilyen, max falusi Marika nénit, akinek nincs jobb dolga. Dolgozó emberek akik 22-23-án teszik le a melót miért ne vehetnének sütit? Vagy akik otthon vannak 1-2 kisgyerekkel a férjük meg látástól mikulasig dolgozik. Ha meg sütögetés közben megégeti magat a gyerek valamivel, akkor meg ő legrosszabb anya a világon. Hagyjuk már. A karácsony soha ne mások elvárásairól szóljon már. Arrol nem is beszélve, hogy nalunk pl nem is tudja senki hogy nem állítottunk fát, vagy nem sütöttem sütit -mondjuk ezt sejthetik, mert soha életemben semmiféle sütit nem sütöttem, hacsak a muffin nem számít. Mivel senki nem is kérdezte és nem is volt téma meg kb senkit nem is érdekel. Persze lehet valaki furcsállja, ha meghallja, de amúgy alapból pont le se szarod a szomszéd fáját. Vagy bejglijét. Vagy kupiját. Kit érdekel? Attól nekem nem lesz rosszabb, hogy őneki házi sutije van. Vagy nagy fája.
2021. dec. 26. 23:28
35/36 anonim válasza:
#30 És az anyukának melyik napja szabad a 7-ből? Vagy akár csak melyik éjszakája? Mikor teheti le a melót? A gyerek nem az anyáé, hanem kettejüké, ketten vállalták, lássák is el ketten. És ebben rohadtul benne van az is, hogy néha az anya is jusson pihenőhöz, ne csak apukának mászkáljanak lábujjhegyen. És az "aludj, amíg a gyerek alszik" dolog is csak addig megvalósítható, amíg csak egy gyerek van, és amíg az az egy is olyan kicsi, hogy napi többször aludjon. Abba meg bele sem megyek, hogy vannak nappal x-szer 30 perceket alvó babák is, na egy olyan mellett próbálj nappal aludni.
2021. dec. 27. 09:59
36/36 anonim válasza:
35 ez mind ok csak semmi köze a témához. Ha ilyen a helyzet pont ez a lényeg, hogy nem állsz neki sütni, ha nincs rá kapacitásod, ha meg nekiálltál, magadra vessél. Teljesen más téma, hogy kinek mikor van arra ideje, hogy a másikat pihenni hagyja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!