Ehhez mit szólnátok? Ti is úgy tettetek volna mint én?
Figyelt kérdés
A párom 7ből 6 napot dolgozik kemény fizikai munka.
Tényleg dög fáradt.
Van egy fél éves babánk fogzik. Tegnap ahogy hazajott mondta hogy fáradt, vigyem át Bencet a másik szobába ő pihenni szeretne.
Atvittem de nagyon rosszul esett én is egész nap takarítottam, sütiket gyártotta maradék Bevásárlás stb...
Nagyon fáradt voltam.
Persze most áll a bál mert egy jó reggelt puszit sem adtam.
És itt van szenteste. Jó hangulatba fog telni.
2021. dec. 24. 07:54
21/36 anonim válasza:
Én megértem, hogy rosszul esett, de ebben a helyzetben ezt én azonnal szóvá is tettem volna.
22/36 anonim válasza:
Férjem 7/7 dolgozik kemény fizikai munkát. Reggel 6kor megy,este 6kor jön. 3 gyermekünk van.
Nem hisztizek meg picsogok mint egy dacos 3 éves. 🤷♀️
23/36 anonim válasza:
Sajnos ez karácsonyi stressz megértelek,gondolom ha máskor ilyet kér nem morogsz ennyire.
24/36 anonim válasza:
23 pontosan. És miért is kell, hogy letettem Karacsonyi stressz? Annyira egy magunknak generált hülyeség.
25/36 anonim válasza:
Oké, átvitted a gyereket, ő végre kipihente magát, most meg balhézol, és eleve eldöntötted, hogy szar lesz a Karácsonyotok. Ez az első szentestétek együtt családként, de ha így folytatod, nem lesz túl sok.
27/36 anonim válasza:
Olyan is van, hogy te közlöd, hogy fáradt vagy, és ő viszi át a gyereket a másik szobába, hogy te alhass? Ha máskor nem is, mondjuk azon az 1 napon, amikor nem dolgozik? Mert gondolom a gyerekhez te kelsz éjszaka meg miegymás, amíg ő alszik. És írtad hogy fogzik, tehát gondolom te sem vagy túl kipihent. Ha erre igen a válasz, akkor rendben van hogy ezt kérte, ha viszont fordítva nincs ilyen, hanem mindig csak te vagy rá tekintettel, akkor jogosan esett rosszul, szarjon sünt.
28/36 anonim válasza:
27-es, és akkor mi a megoldás? Veszekedjen vele Karácsonykor, meg úgy általában, aztán ha a pasi lelép, akkor se pénz, se gyerek. Az teljesen normális, hogy valaki ellátja a gyerekét, ha egyszer GYED-en van. Az viszont nem, hogy valaki kidolgozza a belét, aztán még otthon sem pihenhet.
29/36 anonim válasza:
Hát ez az..úgy kéne gyereket vállalni, hogy egyik fél se dögöljön bele a munkába..
30/36 anonim válasza:
27 az a baj ez rohadt nehéz. Mert ha ő 6 napot dolgozik neki ugyanúgy az az egy napja szabad. Így azért elég nehéz boldog életet fenntartani lássuk be. Bizony itt nem lesz harmónia így. Én megértem a kerdezot, mert mind tudjuk milyen mikor a tökünk ki van és inkább mennénk a krumpliföldre kapálni, csak ne kelljen még egy hisztit/pelenkazast/etetest/barmit végigcsinálni. Tudjuk. Igen. De ahhoz hogy mind a két fel pihenhessen egy picit, ahhoz minimum 2 nap szabadnap kell/hét. Addig is igazából mégis anya az aki nap közben is tud aludni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!