Ehhez mit szólnátok? Ti is úgy tettetek volna mint én?
A párom 7ből 6 napot dolgozik kemény fizikai munka.
Tényleg dög fáradt.
Van egy fél éves babánk fogzik. Tegnap ahogy hazajott mondta hogy fáradt, vigyem át Bencet a másik szobába ő pihenni szeretne.
Atvittem de nagyon rosszul esett én is egész nap takarítottam, sütiket gyártotta maradék Bevásárlás stb...
Nagyon fáradt voltam.
Persze most áll a bál mert egy jó reggelt puszit sem adtam.
És itt van szenteste. Jó hangulatba fog telni.
Én 2 napja tudtam meg hogy a férjemnek szeretője van,most is itt bőgök mint a szamár, 2 gyerekünk van,az életem pedig romokban.
Szerintem búj oda a férjed mellé,és ne foglalkozz ezzel.
Mindenkinek más a problémája.
Ennyi erővel te meg bocsásd meg a férjednek mert örülj neki hogy nem halálos beteg.
Hogy derült ki??
Én azt mondom hogy szerintem minden 2.ferjnek, volegenynek van valakije mellettünk. Csak egy idő után hibáznak és rajta kapjuk őket.
Nem, nem tettem volna úgy, mint te. Ha bajom van, akkor azt egyből közlöm, nem duzzogok magamban másnap reggelig.
"Én azt mondom hogy szerintem minden 2.ferjnek, volegenynek van valakije mellettünk." Hát ez meg no comment... De végül is ilyen gyerekes, másnap reggelig fortyogok magamnak nők mellett végül is elhiszem, hogy tart a fickó egy rendesebbet is, akivel lehet felnőtt módjára kommunikálni.
7 napobol 6ot dolgozik
Fel ora mulva mar alszik
Mondta h faradt
Ezek utan ne hisztizz hanem orulj h vegre otthon van
1, gondolom nem örömében hobbybol, csak mert unatkozik azért dolgozik ennyit. Hanem hogy eltartson, ha már te otthon vagy...
2, ha valami bajom van, nem duzzogok, mint egy kis pisis, hanem kinyitom a számat.
3, igen, az anyaság is fárasztó, de azért megnéznélek mondjuk egész nap pl betonozni...
(Mondom ezt én, egy 2éves dackorszakossal, es egy 3 hónapos hasfájóssal. Mégis egyedül lezongoráztam a bevasarlást, ajándékokat, karácsonyfát, karácsonyi sütést-főzést. Mert tudom a férjem kiattunk dolgozik, télen hóba fagyba kinn.
4, minden második férfi szeretőt tart?!
Na ezen felvisítottam. Ha én lennék ekkora sárkány, vagy beszédképtelen duzzogó törpe, az én férjem nem szeretőt tartana, hanem kitenne, mert erre egy férfinek nincs szükségem
5, azon nem gondolkodtál el, hogy lehet nem véletlen nem akar már veled beszélgetni?! Lehet ő a második férfi?!
Én dolgoztam anno így Ausztriában, tényleg kegyetlenül fárasztó, nem is bírtam sokáig.
Ezek után megkönnyebbülés volt otthon maradni a gyerekkel, semmi pénzért nem dolgoznék így mégegyszer.
Tudom hogy te is ki vagy, de hidd el, igazat mond, én is csak aludni jártam haza.
Karácsony egyszer van egy évben a férjed meg gondolom hónapok óta ennyit dolgozik. Ilyen szempontból őt jobban meglehet érteni.
Elhiszem, hogy szeretnél szép karácsonyt, de azt nem a sütik adják meg. Ha így is kevés az időtök nem kellett volna egész nap sütiket csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!