Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha ezt tőletek...

Mit szólnátok ha ezt tőletek kérdezik?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos babám. Az apja délutános műszakban dolgozik. Reggel elmentem a boltba, apa vigyázott addig a kicsire. Jövök vissza és összefutottam egy nénivel aki a házban lakik és ilyet kérdez tőlem, hogy "baba egyedül?". Mondtam h nem, az apja vigyáz rá. Ezt ti sértőnek éreznétek, mármint h feltételezi h egyedül hagytam a lakásba egy 3 hónapos picit. Lehet h csak túlreagálom, de kicsit bánt.
2021. febr. 23. 12:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Igen, eléggé idióta kérdés. Amúgy engem is a környéken 90%ban a gyerekkel látnak, de nagy ritkn itthon van az apja nappal, vagy évente párszot itt van anyukám, olyankor én is komolyan ezt a kérdést várom, de még nem tette fel senki:D
2021. febr. 23. 12:38
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nincs ebben semmi bántó.
2021. febr. 23. 12:40
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát speciel hülyének nézi, ja..
2021. febr. 23. 12:42
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Mondtam volna hogy igen, de ne tessék izgulni, kikötöttem az asztal lábához, nem tud kiszökni.

Meg kell tanulni lepattintani a kotnyeleskedőket, a szép szóból úgyse értenek.

2021. febr. 23. 12:43
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
En biztos azt mondtam volna neki, jaja otthon hagytam porszivozni, amíg en bevasaroltam. Tuti köpni nyelni nem tudna a nyanya 🤦🏼‍♂️ Olyan hülyék az emberek. Komolyan.
2021. febr. 23. 12:45
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Ja mondhattad volna neki, hogy elég nagy már ahhoz hogy ellegyen maga fél napokat is, tápszerét megmelegíti magának ha éhes aztán szevasz..
2021. febr. 23. 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Az angolnak van erre egy mondás: "Go! Get a life!". Magyar egyszerűbben azt mondja, hogy "Törődjön a saját dolgával!". Amúgy meg lehet, hogy simán aggódik. Meg lehet mondani passzív aggresszíven, hogy "Mégis minek néz maga engem. Én felelős anya vagyok. Van, aki éppen vigyáz rá." De lehet kedvesen is csak annyit mondani, amit mondtál és rá is lehet tenni egy lapáttal: "Nagyon kedves magától Ursula néni, hogy aggódik. A kicsire éppen az édesapja vigyáz, amíg én leugrottam boltba, hogy legyen mit ennünk."
2021. febr. 23. 12:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen attól függ szerintem, hogy hogy kérdezte. ha vicceskedve, akkor lehet csak akart két szót váltani, és épp ez jött a nyelvére. ha számonkérőn, az persze teljesen más
2021. febr. 23. 13:03
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Én annyit mondtam volna, hogy megkértem teregessen már ki, amíg elvagyok, legalább haladunk a házi munkával.

Hülye kérdésre...

2021. febr. 23. 13:09
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Azt mondtam volna, hogy a boltban felejtettem.
2021. febr. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!