Pasik mit szólnátok ha a lány terhes lenne de nem mondaná el nektek hanem le lépne messzire, és csak később tudnátok meg hogy a tiétek a gyermek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 16:17
1/7 anonim válasza:
attól függ, én nem húztam gumit, vagy azt hazudta szed gyógyszert?
2/7 anonim válasza:
Azt, hogy rohadt szemét hazug kurwa, hogy merte...
Ha titokban elveteti, akkor gyilkos hazug kurwa...
Ha közli, és elveteti, mi jogon...
Ha közli és meg akarja tartani, ne szórakozzon már, az a személyi szabadságot és az anyagi forrásokat korlátozza....
Magyarul így is, úgyis a nő lesz a köc$ög, ha erről a témáról van szó...
3/7 anonim válasza:
Reálisan válaszoltam. Törölték.
Most hazudok, remélem 100%-ra pontoztok!
Kedves kérdező!
Azonnal visszafogadnám, és persze a picit is, és boldogan élnénk az idők végzetéig. Szerelemben, boldogságban.
Ez megfelel?
4/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, de mi az, hogy "tiéd a gyerek"? Akibe 1 spermát adott bele, aztán a másik kihordta, megszülte, nevelte?
Szerintem semmi köze ehhez a fickónak, a nő joga dönteni.
5/7 anonim válasza:
4-es, persze akkor majd lesz köze hozzá, amikor tartod a markodat gyerektartásért, ugye?
6/7 anonim válasza:
Én úgy értettem a kérdést, hogy később véletlenül kiderül, ergo nem tartotta a nő a markát.
7/7 anonim válasza:
Azt gondolnám, aki gyerektartást akar, az előbb kiköveteli a zsét és aztán lèp le messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!