Más teehesség, más nemű baba?
Semmit nem jelent. Van egy fiam és egy lányom, eltérő terhességi tünetekkel.
Fiú: néha émelygés, , zabálásrohamok, sav, derékfájás
Lány: sok hányás, alig étvágy
Most a 3. babánál pontosan olyan minden, mint a fiamnál, biztosra mondtuk hogy tuti fiú ő is. És nem, ő kislány :) (100% mert vérteszt is kimutatta)
2 fiam van, 2 tök más terhesseg és tünetek.
A nagynál az első időkben 2 féle dolgot tudtam megenni, az a tükörtojás es a banán. Aztán csak csípőset, es folyton édesseget kivántam, főleg csokit, holott én nem vagyok édesszájú. Na mindenki jött ezzel a biztos lány dologgal. Hát fiu lett.
2. terhesseg, a kávétól rosszul voltam, kolátol ment a hasam, és az első 4 honapban alig tudtam valamit letuszkolni a torkomon. Amikor ez elmúlt, csak hust ettem hússal. Husleves, rantott hus, sult hus, toltott hus, kiveve a pörkölt. 1 kocka caokit nem tudtam anelkul megenni, hogy ne jöjjön ki belőlem, igy nem is ettem. 1 edesseg volt, amit a végén nagyon kivántam, az a zserbó. Pedig a diót utalom 😂
Szóval 2 azonos nemü baba, 2 tökmás terhesség és tünetek. Az első terhesseget kiralyul viseltem, a másodiknál majd meghaltam fiizikailag.
Ez azért hülyeség kérdező. Mi van ha valaki ikreket vár, és az egyik fiú, másik lány? :D
Modernebb azóta már a világ, hogy a nemét jelezzék a tünetek.
Semmit nem jelent. Nekem mindkét terhességem ugyanúgy zajlott a tünetek tekintetében, mégis az egyik fiú, a másik lány.
Mindkettőnél 6. héttől rosszullét, émelygés pontosan a 15. hétig, a 10-12. hét között migrének sorozata. A 15. héttől már nem volt tünetem, kivéve mindkét esetben az alacsony vérnyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!