Mit szólnátok ha ezt tőletek kérdezik?
Az ilyen kérdéseket ne vedd magadra! Millió lesz még hasonló okosságokból.
Egyébként tőlem is mindig megkérdezik hol a gyerek (2 éves múlt) szerintem csak társalogni akarnak, nincs ebben semmi sértő.
Jaj, ugyanezt csinálták velem a tömb alatti kisboltban.. Rendkívül kellemetlen volt!
És hiába mondtam, hogy az apja vigyáz rá, nem hitték el sosem!
Mindig siettem, lehet,az volt gyanús, nem tudom. Vagy az időpont. A férjem műszakos, 3 nap dolgozik, 3 nap otthon van.
Sokan képtelenek felfogni, hogy lehet otthon a férjem pl hétfő délelőtt...
Köszönöm a választ mindenkinek. Párom szerint ne foglalkozzak vele. Valószínű h lesz még hasonló, mint ahogy az egyik válaszoló is írta.
Utolsó ez nagyon durva, hogy nem hitték el h vigyázva van a kicsire otthon. 😲😲 Nem szoktam csúnyán visszaszólni ha valami ilyesmi van de erre tuti h mondtam volna egy cifrát.
Ez még hagyján. Volt, amikor hordoztam a lányomat a mei taiban, és megkérdezte egy néni, hogy nem fullad meg a baba? De, direkt azért cipeltem így, hogy kicsit megfulladjon...
Olvastam egy anyukáról is, aki hasonlóképp hordozta a babáját, és egyszer csak rángató érzésre lett figyelmes. Hátranézett, és látta, hogy egy nénike próbálja kioldani hátul a hordozót, hogy "megmentse" a babát a fulladástól... Szóval elkepesztő, mire képesek az emberek, de amíg csak kérdés szintjéig jutnak, addig viszonylag nyugodt vagyok, és nem foglalkozom vele sokat.
Vannak emberek, -különösen az idősek - akik csak mondani akarnak valamit és nem igazán gondolnak bele hogy ez most illik-e oda vagy bántó lehet-e.
Szerintem nem volt benne rosszindulat csak valamit szeretett volna beszélni veled és gondolom az volt a legfeltűnőbb, hogy nincs veled a baba és ez jött ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!