Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha ezt tőletek...

Mit szólnátok ha ezt tőletek kérdezik?

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos babám. Az apja délutános műszakban dolgozik. Reggel elmentem a boltba, apa vigyázott addig a kicsire. Jövök vissza és összefutottam egy nénivel aki a házban lakik és ilyet kérdez tőlem, hogy "baba egyedül?". Mondtam h nem, az apja vigyáz rá. Ezt ti sértőnek éreznétek, mármint h feltételezi h egyedül hagytam a lakásba egy 3 hónapos picit. Lehet h csak túlreagálom, de kicsit bánt.
2021. febr. 23. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen kérdéseket ne vedd magadra! Millió lesz még hasonló okosságokból.

Egyébként tőlem is mindig megkérdezik hol a gyerek (2 éves múlt) szerintem csak társalogni akarnak, nincs ebben semmi sértő.

2021. febr. 23. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nekem is feltette a szomszéd amikor ennyi idős volt a fiam. Én is nagyot néztem, a férjem meg teljesen kiakadt amikor meséltem neki.
2021. febr. 23. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ugyanezt csinálták velem a tömb alatti kisboltban.. Rendkívül kellemetlen volt!

És hiába mondtam, hogy az apja vigyáz rá, nem hitték el sosem!

Mindig siettem, lehet,az volt gyanús, nem tudom. Vagy az időpont. A férjem műszakos, 3 nap dolgozik, 3 nap otthon van.

Sokan képtelenek felfogni, hogy lehet otthon a férjem pl hétfő délelőtt...

2021. febr. 23. 14:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek. Párom szerint ne foglalkozzak vele. Valószínű h lesz még hasonló, mint ahogy az egyik válaszoló is írta.

Utolsó ez nagyon durva, hogy nem hitték el h vigyázva van a kicsire otthon. 😲😲 Nem szoktam csúnyán visszaszólni ha valami ilyesmi van de erre tuti h mondtam volna egy cifrát.

2021. febr. 23. 14:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem szóltam, mosolyogva visszaválaszoltam, hogy apja vigyáz rá. Nem kell ott is támadást látni, ahol nincsen. Lesznek még ennél cifrábbak is, miért nincs rajta zokni, miért nem fogod a kezét, miért néz tévét, miért eszik csokit témákban. :)
2021. febr. 23. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez még hagyján. Volt, amikor hordoztam a lányomat a mei taiban, és megkérdezte egy néni, hogy nem fullad meg a baba? De, direkt azért cipeltem így, hogy kicsit megfulladjon...

Olvastam egy anyukáról is, aki hasonlóképp hordozta a babáját, és egyszer csak rángató érzésre lett figyelmes. Hátranézett, és látta, hogy egy nénike próbálja kioldani hátul a hordozót, hogy "megmentse" a babát a fulladástól... Szóval elkepesztő, mire képesek az emberek, de amíg csak kérdés szintjéig jutnak, addig viszonylag nyugodt vagyok, és nem foglalkozom vele sokat.

2021. febr. 23. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Biztos nem bántásnak szánta (legalábbis remélem h nem ilyen bunkó), de biztos kiborulnék az ilyen kérdéseken. 😀 Hát telejsen idiótának néz? 😀
2021. febr. 23. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, -különösen az idősek - akik csak mondani akarnak valamit és nem igazán gondolnak bele hogy ez most illik-e oda vagy bántó lehet-e.

Szerintem nem volt benne rosszindulat csak valamit szeretett volna beszélni veled és gondolom az volt a legfeltűnőbb, hogy nincs veled a baba és ez jött ki belőle.

2021. febr. 23. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak pletykaalapot keresett a mama. Ha azt mondtad volna, hogy igen öt percig itt hagytam amíg leszaladtam a boltba, akkor már a fél ház úgy tudná, hogy te órákra egyedül hagyod a babát.
2021. febr. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!