Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Angéla névről mit gondoltok?

Az Angéla névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk majd azt adni, nekünk tetszik, de szeretnénk kikérni mások véleményét is. Felvetettem a kettős keresztnév ötletét is, de nem tudjuk mi passzolhatna hozzá. Várjuk a válaszaitok
2021. dec. 20. 22:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 14., elmondtam a véleményemet, mivel azt kérdezte a kérdező. Kulturált stílusban, nem személyeskedve, nem minősítve senkit. Erre rommá vagyok pontozva, és még a beszólogatás is jön. Ez nem unalmas és nem "nagyon gáz" szerinted? (Amúgy neked vajon miért ugyanez jutott eszedbe egyből, ha szerinted nem így van?)

üdv, az első

2021. dec. 21. 12:14
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
😄 igen 21 rögtön az jutott az eszembe, hogy megint lesz egy cigányozós és nem maga a név miatt, hanem azért, mert szinte neves kérdés alá odaírja valaki, hogy cigányos! Múltkor már a Míra is cigányos volt 😅. Mintha a roma emberek, nem emberek lennének...úgy írjátok ezt a cigányozást.
2021. dec. 21. 12:58
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként meg tökre kíváncsi vagyok rá, hogy mitől cigányos a hangzása? De tök komolyan érdekel, hogy mi alapján kategorizálsz egy nevet magyarosnak vagy kisebbséginek?
2021. dec. 21. 13:06
 24/27 anonim ***** válasza:

Egészen konkrétan meg tudom neked mondani, bár nem kategorizálok, hanem ez a konkrét név hangzik számomra úgy. Egy másik névre sem írtam még ilyet soha, de erről ez a véleményem. Méghozzá az ng betűkapcsolat nazális hangzása miatt. De ez már tényleg szánalom, hogy az ember semmiről nem írhatja le, hogy mit gondol.

Mellesleg a "cigányozós" jelzőt kikérem magamnak. Te használtad ezt a kifejezést, nem én. Ne akarj ilyeneket mások szájába adni. Amúgy meg rohadt nagy kavarodás van a fejedben. "Mintha a roma emberek, nem emberek lennének" - mert ha valamire azt mondjuk, hogy olaszos, azzal leszóltuk az olaszokat? Ne viccelj már.

2021. dec. 21. 14:58
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
😅😅 bocsánat de nálad a kisebbség nem a romákat és a cigányokat jelenti? Gondolom de, csak kicsit kultúráltabb formában írod de a lényegen nem változtat. Az olaszok nem tudom, hogy jönnek ide...az olasz egy nép és gondolom (lehet rosszul), hogy ott is vannak cigányok...de ők ugyanúgy olaszok. Na de mindegy is.
2021. dec. 21. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is van egy ilyen nevezetu ismerosom, es k*rva sajnos.
2021. dec. 21. 16:55
 27/27 anonim ***** válasza:
63%
a Lilla szerintem sehogy se illik az Angelahoz. Angela Lilla - lalalalalala, Lilla Angela - ket a egymas utan
2021. dec. 22. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!