Az Angéla névről mit gondoltok?
Nekem tetszik. Nem adnám, de egy kedves ismerősöm neve, ő jut róla eszembe. Szép névnek tartom.
Kettős keresztnévhez jó lenne tudni a vezetéknevet is.
Hirtelen ezek jutottak eszembe:
Angéla Mária
Angéla Míra/Milla
Angéla Izabella
Angéla Hanga
Angéla Júlia
Angéla Judit
Angéla Kinga
Róza Angéla
Borka Angéla
Panka/Panna Angéla
Zsóka Angéla
(Lehet nem szerencsés a két 'a' egymás után, de valamiért így jönnek a nevek nekem.)
Nekem valamiért ez ilyen "öreg név", mármint ilyen 35+-os nők jutnak róla eszembe. Viszont nem csúnya név, szerintem nem cigányos, se nem prostis, inkább ilyen "pedánsan elegáns" hangzása van.
2. név:
Angéla Csilla
Angéla Sára
Angéla Míra
Angéla Lilla
Lényegében, mivel az Angéla viszonylag hosszú név, személy szerint biztos valami 2 szótagú nevet adnék utána, hogy ne legyen túl hosszú kimondani, leírni.
8-as vagyok, megint
A válaszomat nem úgy értettem, hogy a 35 feletti nők öregek, hanem arra gondoltam, hogy senkit se ismerek ez alatt a kor alatt, akit Angélának hívnak, így, ha meghallom ezt a nevet, arra gondolok, hogy az illető biztos középkorú.
Bocsánat, ha valakit megsértettem az előző válaszommal, nem állt szándékomban.
Nektek pedig jó babázást és, ha ez a név tetszik mindkettőtöknek, adjátok ezt a kislánynak! Olyan név nem lesz, ami az egész gyakorinak tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!