Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Angéla névről mit gondoltok?

Az Angéla névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szeretnénk majd azt adni, nekünk tetszik, de szeretnénk kikérni mások véleményét is. Felvetettem a kettős keresztnév ötletét is, de nem tudjuk mi passzolhatna hozzá. Várjuk a válaszaitok
2021. dec. 20. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen emlékek kötnek ehhez a névhez, gyerekkoromban ismertem egy ilyen nevű nőt akit nem szerettem
2021. dec. 21. 07:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Miért pontoztak le?

Elmondtam a véleményemet és írtam mellé neveket.

Mi ezzel a baj?

2021. dec. 21. 08:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#12-es, az hogyha valaki nem ugyanazon a véleményen van, mint te, máris lepontoz. Egy véleményt konkrètan nem tudom, hogy lehet. Az ilyen neves kérdéseknél mindig ez van sajnos…
2021. dec. 21. 08:24
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Még csak a kérdést olvastam el de már tudtam, hogy lesz benne legalább egy olyan komment, hogy cigányos név 😅😅😅 #1 ugye?????? Unalmas már, hogy lassan minden névhez odabiggyesztik, hogy kisebbségi...nagyon gáz. A kérdésre a válaszom: van Angéla ismerősöm (fehér nő) semmi bajom a nevével. Talán már picit tényleg divatja múlt de teljesen vállalható és hordható. Igaz, én nem adnám a lányomnak.
2021. dec. 21. 08:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről a névről egy molyírtó és tartósító szagú öreg hölgy jut eszembe
2021. dec. 21. 08:54
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Jaj, a 2 keresztneves gyerekek....egész életében szívni fog, én most vetettem le a 2. utónevem. Az Angéla teljesen oké, nem kisebbségi, nem prostis....
2021. dec. 21. 09:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó az Angéla mint név, határozott, jó a hangzása is, nem kislányos, nem is öreges, pont jó...

De pont mivel eléggé markáns, tipikusan olyan név, ami mellé én nem adnék 2. keresztnevet, mert az sokat rontana rajta.

2021. dec. 21. 10:28
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én nem pontoztam le egyiket sem. Második névnek leginkább a Míra/Lilla jön be, szerintem szép hangsúlyt ad az Angélának, amit egyébként elsősorban azért adnánk, mivel sógórnőm is úgy hívják, párom ragaszkodik ehhez
2021. dec. 21. 10:44
 19/27 A kérdező kommentje:
Kisebbségi hangzása azért lehet, mert ritkább név, és a cigányok gyakran adnak különleges nevet a gyerekeiknek. Mondjuk a milliomodik Dzsenifernél már érdekes a helyzet
2021. dec. 21. 10:46
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
2 embert ismerek ezzel a névvel. Az egyik idősebb korosztály, a másik fiatal. A fiatalt Endzsinek becézik. Szerintem jó név.
2021. dec. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!