Mágika, Kanga, Rebeka és Angéla névről vélemények?
Mágika - ilyen is van már?
Kanga - az a kenguru a Micimackóból:)
Rebeka, Angéla - ezek rendben vannak.
Annyit mondok, hogy képzeld el egy önéletrajzon ezeket.
Pl. Szabó Mágika, Tóth Kanga, Kovács Rebeka és Nagy Angéla.
A Mágika, azon kívül, hogy nem kicsit hangzik viccesen, olyan mint az Ágika, ami egy duplán kicsinyítő képzős alakja az Ágnesnek... Sose adnám a gyeremnek, de nem vagyunk egyformák. Nektek valamiért eszetekbe jutott és tetszik. Nincs ezzel baj.
A Rebeka amit leginkább adnék.
Mágika, Kanga. Ezek mesekarakterek (A Mágika nem biztos de Kanga Micimackóból a kenguru mama) nem szúrnék ki a gyerekemmel ezekkel a nevekkel.
Rebeka, Angéla rendben van. Mindkettő szép név.
Őszintén szólva, ha egy gyerek bemutatkozna nekem Kangaként, azt hinném viccel, rosszabb esetben kitörne belőlem a nevetés is. Azt nem kérdezném meg, hogy az öccsét Zsebibabának hívják-e, de elgondolkodnék rajta mindenképp.
Felnőttként meg nem merném a nevén hívni, biztos lennék benne, hogy én értettem rosszul, és nem akarnám megserteni.
Mágika hasonló lenne.
Rebeka és Angéla teljesen jó szerintem is.
Mondjuk a Magika és a Kanga nem adható név, úgyhogy felesleges véleményt alkotni róluk, de ne zavarjon.
Rebeka és Angéla normális nevek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!