Mágika, Kanga, Rebeka és Angéla névről vélemények?
Mágika és Kanga egyrészt mesefigurák, másrészt nem is anyakönyvezhetőek.
A másik kettővel semmi gond, szép, vállalható nevek.
Megnyugodtam, hogy a Mágika nem anyakönyvezhető ezek szerint. Percek óta ezen röhögök, amióta megláttam..
Egyébként a Rebeka és az Angéla nevek rendben vannak. Én nem adnám egyiket sem, de amúgy teljesen vállalható, normális nevek.
Kanga 😆😂 - Ezen felröhögtem. Milne forog a sírjában!
A Rebeka és az Angéla teljesen normális nevek. Ha lenne lányom, akár mindkettőt adnám.
A Mágika névről valami klimaxos boszorkány rajzfilmfigura jut eszembe.
Mágika helyett Mária Márikának becézve; Kanga helyett Kinga, Rebeka nagyon szép név és vállalható is, Angéla nekem csak Angelika alakban tetszik,de úgy nagyon,és az Angéla/Angelika is vállalható nevek. Mágikát és Kangát semmiképpen nem adnék; a Máriát snassznak találom, Mariann(a) és Marina szépek, Kinga is gyönyörű mint Rebeka.
Szal én alapvetően a
Mariann(a), Marina, Kinga, Rebeka, és az Angelika közül választanék. :) De egyébként a Mária név is rendben van.
Mágika és Kanga nevek felejtősek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!