Adnátok klasszikus nevet a babátoknak?
Figyelt kérdés
Pl: István, Sándor, János, József, Ferenc, Lajos stb
vagy
Erzsébet, Piroska, Mária, Julianna, Katalin stb
2021. dec. 18. 16:10
2/29 anonim válasza:
Én a Józsefet kifejezetten adnám, ha elvonatkoztatunk egy 70 éves bácsi képétől, akkor szerintem gyönyörű név. A többi nem tetszik.
3/29 anonim válasza:
Nem, nekem nem tetszenek. A Julianna még talán talán, de akkor már inkább Júliát adnék.
4/29 anonim válasza:
Klasszikus jelentése: Régi, ősi, hagyományos
Az általad felsorolt nevek nem tetszenek. De vannak ezen kívül szép "klasszikus" nevek, amiket adnék.
Pl. Anna, Emma, Nóra, Lilla, Rita, Sára, Georgina, Viktória, Viola... Ezeket adnám.
5/29 anonim válasza:
Lányom Viktória, fiam Bendegúz.
Ezek is a klasszikus, "régi" kategória
6/29 anonim válasza:
Dehogy adnék. Baromi unalmasak már ezek a nevek. A játszón, oviban ugyan nincs sok, de munkahelyen, boltban, stb. tömve van minden Marikkal, Julikkal, Józsikkal, Sanyikkal.
7/29 anonim válasza:
Nem adnék. Majdnem midegyik borzalmas, amit felsoroltál. A Sándor még elmegy, becézve oké meg esetleg az István, de a többi nem, főleg a női nevek.
9/29 anonim válasza:
Persze, szép nevek.
Ezerszer inkább, mint azok a rettenetek, amiket néha itt megszavaztatnak a gyk-n. :-))))
10/29 anonim válasza:
Ezeket amit írsz pont nem, de rengeteg gyönyörű klasszikus név van amit igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!