Írnátok egyszerű/klasszikus, szinte már unalmas lányneveket?
Tudom, Google a barátom, illetve az anyakönyvezhető nevek listáját is átfutottam már, de hátha van olyan név, amit kihagytam.
Különlegesebb keresztnév mellé szeretnék adni egy szimplát is. (A "miért kell két név" vitába ne menjünk bele, nincs értelme)
Én nem szóllak le a 2 a keresztnév miatt. Rokonságomban családi szokás az igazi magyar név + szent / bibliai név. Nincs hátrányunk, sőt külföldön hasznos.
Könnyebb lenne válaszolni, ha tudnánk mi az a különleges név. Klasszikus szép nevek : Anikó szerintem is, Emma, Júlia, Julianna, Emília, Zsófia, Annamária, Johanna, Tímea, Enikő, Izabella, Anna, stb.
Ha hosszú a " különleges" nevetek akkor:
Adél, Anna, Alíz, Csenge, Dóra, Emma, Fanni, Hanna, Janka, Kata, Kíra, Lara, Mira, Sára, Tina, Zita, Zoé
Ha rövid:
Beáta, Bettina, Diána, Emese, Eszter, Evelin, Izabella, Lilien, Linda, Noémi, Viola, Vivien, Zselyke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!