Írnátok nekem lányneveket?
Figyelt kérdés
Tudom rengeteg keresés van, de hátha megfog valamelyik végre :)2016. dec. 11. 18:45
1/16 anonim válasza:
Jó fej vagy! Valami támpontot ha irnál.
Mit tudom en S betűvel vagy a vezeteknevet vagy hosszú név legyen rövid.....
De irok neked parat: Patrícia, Gabriell, Sarolta, Sára, Alexandra, Olívia, Katalin, Klára, Petra, Lívia, Anna, Hanna, Panni, Réka, Rita.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom;) Azért nem írtam semmit, mert a vezetéknevünkhöz szinte bármi passzol.
De azért köszi a választ!
2016. dec. 11. 19:10
4/16 anonim válasza:
Én kislányom neve: Lina
Ami tetszik: Lili (bár ez szerintem csak kislánykorban a legalkalmasabb)Gréta, Alíz, Lídia, Natália
5/16 anonim válasza:
Boglárka, Viola, Regina, Rebeka, Ramóna
6/16 anonim válasza:
Irén, Erzsébet, Ludmilla, Gerda, Glória, Hermina, Hortenzia, Júlia, Paula, Mária, Márta
7/16 anonim válasza:
Eszter.
Vagy például édesanyam Ilona. Tanárként egyetlen Ilonaval sem találkoztam még! Amúgy én nem adnám, de esetleg neked tetszhet.
8/16 anonim válasza:
Polett, Odett, Jadviga, Lizandra, Eszter, Kamilla, Molli, Villo, Lelle, Iringo.
10/16 anonim válasza:
Rebeka, Tilda, Sára, Éva, Borbála
Elina, Miléna, Natália,
Johanna, Gréta, Hedda,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!