Irnatok lanyneveket amik viragnevek es angliaban is ismerik meg ha mashogyan kell irni vagy ejteni?
Figyelt kérdés
Lili Viola Jazmin Violet Kamilla Roza Margareta stb2014. nov. 7. 22:16
1/20 anonim válasza:
A Kamilla angolul camomile, szerintem a Kamillát nem ismerik. Kamilok talán vannak valahol, de szerintem csak sorozatban hallottam. Lili a legjobb.
2/20 A kérdező kommentje:
Kamillat ismerik :) Karoly herceg parja is Camilla :)
2014. nov. 7. 22:31
3/20 A kérdező kommentje:
Ezeken kivul tudnatok meg irni? Nem ezek kozul kell valasztani.
2014. nov. 7. 22:33
5/20 anonim válasza:
Ja tényleg van Camilla :) de szerintem ne arról a nőről nevezd el a gyereked.
6/20 A kérdező kommentje:
Pfuuu...... Nem rola neveztem el. Viragnevet szeretnek a kovetkezo lanyunknak. Magyarul fogjuk irni, de fontos, hogy az angolok is ki tudjak ejteni (es nem fontos, hogy angolul is a viragot jelentse).
2014. nov. 7. 22:48
7/20 anonim válasza:
Hú, látom kellett volna még egy smiley a végére is, mert magadtól nem érted a viccet.
8/20 A kérdező kommentje:
Bizonyara nem.....
2014. nov. 7. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!