Török vezetéknévhez keresek nagyon "lágy" hangzású lányneveket?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon vad, erős ez a vezetéknév. Ezért keresek lágyabb neveket. Ne legyen túl kemény! Fiúból van 3 amit lágynak gondolok, pl. Ármin, Dániel, Milán, Noel. Lányba melyiket ajánlanátok? Nemét még nem tudjuk.2014. jún. 24. 17:56
2/11 anonim válasza:
Nem tudom te mit értesz a "lágy" nevek alatt pontosan.
Nekem lágy:
Adina
Blanka
Cettina
Csilla
Dina
Elza
Fanni
Gerda
Gyöngyi
Hajnalka
Indira
Johanna
Kiara
Laura
Mia
Noémi
Panna
Ria
Szintia
Túlia
Véda
Zia
Ha akarod mondok Dzs-vel és x-el is, de azok szerintem nem szép nevek.
Gratula a picihez :)
3/11 anonim válasza:
Szerintem jó a vezetéknév, sokminden illik hozzá. Nekem ezek jutottak elsőre eszembe: Vivien, Eszter, Emese, Lilien, Dorina, Veronika.... Tényleg sok minden passzol hozzá. Lassan mi is névválasztásban leszünk, de mi előbb meg szeretnénk tudni a nemét. Van már egy kislányunk, Nóra.
4/11 anonim válasza:
Emília
Amina
Ella
Emma
Hanga
Leila
Annaliza
Johanna
Ilona
Szófia
Nelli
Linda
Seila
Manuela
Júlia
Liana
Szelma
Zsanna
Mimi
Molli
Olívia
Noella
5/11 anonim válasza:
Nekem van egy Török Tímea nevű rokonom
Bár ez pont nem lágy. Talán a Júlia, Anna, Lia ilyesmi?
8/11 anonim válasza:
Eszter, Esztella, Maja, Annabell, Larina, Mirella
9/11 anonim válasza:
Török Eszter nevű osztálytásam volt, a lányomnak meg Török Emese nevű csoporttársa, szerintem mindkettő jó névválasztás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!