Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok nekem lányneveket?

Írnátok nekem lányneveket?

Figyelt kérdés
Tudom rengeteg keresés van, de hátha megfog valamelyik végre :)
2016. dec. 11. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lujza, Bernadett, Noémi, Szonja, Kamilla, Natália, Leila, Alma, Inez, Izabella, Sarolta, Teodóra, Heléna, Magdaléna, Flóra, Panna, Rebeka, Eszter, Dorottya.
2016. dec. 11. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Viktória, Sarolta, Mikolt, Hermia, Luna, Hargita, Anasztázia, Janina...
2016. dec. 12. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lenne egyszerűbb felütnöd egy utónév könyvet? Ott minden lehetőséget megtalálsz és kicsit több értelme is van, mint random embereket kérni, hogy írjanak random neveket.
2016. dec. 12. 12:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsod kedves utolsó, képzeld az volt az első, de talán kiragadva jobban megy..
2016. dec. 12. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:

De ha ennyire nem találsz semmit sem tetszés alapján, akkor mi lenne, ha kitalálnál valami random kritériumot? Pl én nagyon szeretem a híres királynők és királynék történetét, ezért a kislányom egyik keresztnevét egy brit királyné után, a másikat pedig egy cárnő után kapta. Nagyon hétköznapi nevek amúgy.

Nincs kedvenc regényhősnőd? Kedvenc női történelmi alakod? Valaki, akire felnézel, akár családtag, akár bárki a világon, aki után szívesen elneveznéd a kislányodat?

2016. dec. 12. 19:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy neked ennyire könnyű, de nem vagyunk egyformák, plusz van egy önfejű férjem is, akinek bármit mondok nem tetszik, ezért próbálom össze írni több helyről... de mindegy is. Lapozhatsz tovább
2016. dec. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!