Mit gondoltok ha így hívták meg a gyerekemet születésnapra akkor ezt komolyan is gondolták?
Körülbelül két hete összefutottunk egy közeli ismerős családdal és felvetette az anyuka hogy szeretné meghívni a gyerekemet az ő gyerekének a születésnapjára. A beszélgetés során kétszer említette ezt de azóta semmi hír... Mármint akkor ott egyszer elmondta hogy hova szervezi a programot. Én pedig megkérdeztem hogy minek örülne a gyereke.
Kicsit az volt az érzésem hogy csak azért szólt a születésnapról mert éppen találkoztunk és egyébként régebben jóban voltak a gyerekeink de most már nem egy helyre járnak iskolába.
Nem tudom jó ötlet e elmenni erre a születésnapra vagy egyáltalán várnak e bennünket. Ráadásul elfelejtettem hogy hova kell menni így nem tudom hogyha rá kérdeznék én a holnapi napra akkor nem kerülnénk e kellemetlen helyzetbe a fentiek tükrében..
Ti mit tennétek: megkérdeznétek a helyszínt vagy csendben maradnátok és nem mennétek, esetleg más opció?
én írnék neki.
ha nem gondolták komolyan, a francnak említette meg, nem volt kötelező. írnék hogy ne haragudj elfelejtettem a helyszínt, de amúgy is akartam írni, hogy lesz e, nem került e vki karanténban stb. indokkal. vagy írnék hogy köszönjük a meghívást, sajnos családi okok/betegség miatt nem tudunk elmenni.
Én este írnék neki, hogy ne haragudjon de nem érzi jól magát a gyerek, így nem tudtok résztvenni a szülinapi bulin.
Szerintem is csak olyan udvariasságból történő meghívás (bár nem értem h minek hozta fel)
Akkor ugye ha komolyan gondolta volna, ránk írt volna pl ma, hogy tudunk e menni holnap?
Én sem értem ezt így, azért is dilemmázok, mert 2x is mondta, én meg mind2x, megerősitettem, hogy jó nekünk az a hét vége és akkor nem szervezek semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!