Akik ugyanazt a nevet adták a gyereknek, mint ami a szülőjé vagy valamelyik felmenőjé: hogy különböztetik meg a gyereket a másik családtagtól?
Figyelt kérdés
(A kérdésben az érdekel, aki első névnek adta a gyerekének azt a nevet, vagy második névnek adta, de a második néven is szólítják.) Milyen minta alapján hívjátok és mi a gyerek és a rokon neve?2021. dec. 14. 20:22
21/23 anonim válasza:
Még nincs gyerekem, de nem bánnám, ha a férjem nevét kapná. Én ebben semmi rosszat nem látok, eleve tetszik ez a név.
Otthon sem láttam, hogy bármi problémát szült volna. Apámat is ugyanúgy hívják, mint az apját. Semmilyen hátrány nem érte. Családon belül "Kicsinek" hívták, míg gyerek volt. Most már felnőttként meg baráti társaságban, ismerősöknél ő "Józsi", az apja meg "Józsi bácsi".
Persze, ahol rossz a kapcsolat az apával, ott megértem, hogy teher az ő nevét viselni.
22/23 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy nem vagy nullára pontozva azért, amiért 2 nevet adtál a gyereknek. Ugyanis ez ezen az oldalon büntetendő 😂
23/23 anonim válasza:
Eleve kettőt akartunk adni.
De tényleg annyira stresszeltem és féltem, hogy sajnos elfelejtettem. 🥴
19-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!