Melyik nevet választanád Molnár vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Még nem tudjuk a pici nemét és bőven van időnk kitalálni, hogy mi legyen a neve, de van néhány név, ami tetszik mindkettőnknek és kiváncsi vagyok a vélenyetekre.
Kislány: Molnár Rebeka, Molnár Natasa, Molnár Janka, Molnár Alíz
Kisfiúból sajnos jóval kevesebb van: Molnár Levente vagy Molnár Botond. Fiú nevekből, ha van ötletetek, ami jól menne a vezetéknévhez ne tartsátok magatokban. :D
2020. márc. 2. 17:33
2/9 anonim válasza:
Nekem a Molnár Janka tetszik a legjobban. Szerintem a Molnár Milán nagyon jól hangzik.
3/9 anonim válasza:
Janka, Levente, tulajdonkeppen csak a Natasat nem adnam a Molnarhoz.
5/9 anonim válasza:
Molnár Viktor, Molnár Kornél, Molnár Ádám, Molnár Patrik nevek jutottak eszembe.
A Levente és a Janka nagyon tetszik. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem is a Janka és a Levente a befutó. Szerintem férfinevek közül a Levente mindig is közkedvelt név lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!