Akik ugyanazt a nevet adták a gyereknek, mint ami a szülőjé vagy valamelyik felmenőjé: hogy különböztetik meg a gyereket a másik családtagtól?
Utolsó vagyok, bocsi nem fejeztem be, elfelejtettem ki volt a kérdés:D
Ha a Magdaléna mellett döntöttünk volna és nagymamává élne még, becézés alapján lettek volna hívva. Nyilvá a mamám nekem mama, de mások Magdusnak vagy Magimamának hívták, a kislányom meg ahogy most is Lénának lett volna becézve.
Aki ebben no fel az a felmenok iranti tisztelet ill. Szokas alapjan teszi, nem azert mert nem eleg kreativ.
Sok csaladnal jellemzoen apai agon uaz a nev oroklodik, szerintuk ez igy szep es meghato, ahogy a Kis#ből Nagy# majd Vén# lesz es igen valahol magukat latjak benne, mivel a gyerek viszi tovabb a genjeiket.
Mennyivel rosszabb apa utan elnevezni a fiut mint a Kulcsar Edina fia miatt legyen Medox vagy a Sebestyen Balazs fia miatt Benett?
(En egyik tabort sem erositem de ertem es elfogadom a logikat. Szamomra meg az a vicces, ha valaki azt hiszi a gyerek a kulonleges neve miatt majd kulonleges lesz)
Hagyjátok béken a #7 válaszolót, ő és az ő fajtája az a tipikus kommentelő, aki mindig minden neves kérdésnél szidja, cigányozza, fosömlenyezi az olyan neveket, ami nem Erzsébet, József meg a társai. És most nem a Dzsézönsztetemre gondolok (sajnos ezt muszáj kihangsúlyozni, mert itt a többség betegesen fekete-fehéren gondolkodik) hanem teljesen normális nevekre, mint a Mira és társai.
Sejtettem, hogy így hívják a gyereked 😂
9,10,14
Borzasztó alpári p.rasztok vagytok. A ti pulyáitokból lesznek a zaklatók.
Egyébkébt Dániel a név,tessék. A Józsit példának írtam,de valaki készpénznek vette,ezen is látszik a szintetek. További jó birkázást és fröcsögést.
A lányom az én keresztnevemet kapta második keresztnévként.
Ezt én intéztem így mert a szülőszobán olyan stresszben voltam, hogy a kiválasztott nevek közül a másodikat elfelejtettem. 🤦♀️🤦♀️
Így kapta az enyémet.
Utólag már nem akartam bonyolítani a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!