Mikortól lehet élvezni az anyaságot?
Amint hazaértünk a kórházból (az ott töltött 4 nap borzalmasabb volt mint eddig bármi az életemben).
Én mindig is koránkelő és későn fekvő voltam, úgyhogy a kevés alvás engem nem borít ki.
Kezdetektől tápszeres, hamar elkezdte átaludni az éjszakát és szerencsére nincs igénye állandóan kézben lenni (én is ilyen voltam babaként), el van a játszószőnyegen és a kiságyban is, így tudok főzni és takaritani.
Sírni először a 2 hónapos oltáson sírt, de akkor úgy torkaszakadtából. Azóta se ☺️
Hamar egymásra hangolódtunk, pedig abszolút nem vagyok az a tipikus anyuka típus.
Kiváncsi vagyok milyen lesz a fogzás és a szeparációs szorongás. Biztos egy új élmény 😅
Szerintem ez anya és baba függő.
Fiam 2 és fél éves. Minden percét élveztem kb.
Igaz voltak nehéz napok, nem is kevés, mikor 1 kézzel éltem ag életem meg ilyenek...13hónapig 6-7x keltünk éjjel... mi nem ültünk otthon a 4 fal közt már az elején sem.
Most már 2 gyerek van, egy 2 honapos és a 2és fél éves. Imádom ezt is.
A szüleimnek volt hasonló. Anyum azóta mondja, hogy számítsak rá, hogy nagy ágy fog kelleni. Ők akkor kezdték el élvezni, mikor az ajánlások ellenére beraktak az ágyba.
Kolléganőm is mondta, hogy a második gyerekkel nem szórakozott, rajta aludt, ha este felkelt, akkor félálomban szoptatott, majd néha aludtak tovább. (Nem kérdeztem a pelenkacseréről meg a büfiztetésről).
De amúgy van olyan kollégám, akinek a gyereke két éve az ágy melletti babaöbölben alszik és még egy nyugodt estéjük nem nagyon volt.
16!
Én élveztem,mégis le vagyok pontozva 😅
#16. Én is le vagyok pontozva 😂 Dr kit érdekel, nem verseny.
#11.
Minden kérdéshez oda lehetne írni :
Anya anyának farkasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!