Mit csináljak, hogy élvezzem az anyaságot?
Gondolom az ünnepek között nincs gyerektársasága. Ha meg még ilyen felnőtt rokonok között van, rosszabb a helyzet nálunk is.
Vidd ki sokat levegőre, és esetleg hozz össze egy közös játszást valamelyik kis barátjával.
És otthonra találj ki valami olyan programot, amit te is élvezel.
3 vagyok akkor kifejtem mert nem érted. Mosogatás: rakj a pulthoz egy fellépőt, adj a kezébe egy konyharuhát, és törölgessen, játékból, úgy mint anya. Utána kell majd dolgozni persze, de mégis mindig egyre ügyesebb lesz. Adj a kezébe játék vagy igazi partvist és sepreget. Főzés: engeded a kis kezével a tálba nyúlni tésztát gyúrni, díszíteni, formázni, a húst panírozni, megmosni a zöldséget. BÁRMIT, ami neki való. Ennyi idősen engem már befogtak ilyen melókra és meglett az eredménye: nem lett anyám a csicskám, le voltam foglalva, és megtanultam a konyhai fortélyokat. Takarítás: kis portörlő a kézbe, portalanít. Rakja össze szépen a játékait, segítsen ruhát hajtogatni, zoknit párosítani.
És ha már annyira kell az a kúva cigi: öltöztesd fel és vidd ki magaddal az udvarra/erkélyre. Ne légy már ilyen élhetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!