Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a melegeknek...

Szerintetek a melegeknek miért kell gyerek?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 04:57
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Pont azért, amiért egy heteroszexuális párnak.
2021. dec. 8. 05:03
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Amiért a hidegeknek
2021. dec. 8. 06:40
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Bármelyik embernek miért kell gyerek? Azért, mert vágyik rá, szülő akar lenni. Ez az emberek nagy részénél így van, szexuális orientációtól függetlenül.
2021. dec. 8. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

Érdekes kérdés. Szerintem a legtöbb meleg pár nem vágyik gyerekre egyébként.

De ezen a fórumon ha valaki császármetszést szeretne az minek akar gyereket ha a szülést se bírja... ...minek akar gyereket egy két nőből álló pár ha már ...?

2021. dec. 8. 07:31
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
A nem melegek mièrt vàgynak gyerekre?
2021. dec. 8. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted a heteroknak miért kell gyerek?
2021. dec. 8. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
9%
Azért, mert a gyerek érdekeit nem nézik, nem érdekli őket, hogy fognak a gyerekre tekinteni, mit fog érezni, hogy apja-anyja helyett két apja van...
2021. dec. 9. 12:04
 8/9 anonim válasza:
83%

Jaj utolsó hagyjad már ezt a szánalmas dumát.

Nekem van gyerekem és meleg vagyok. Az anyja helyett nekem ítélték és semmi baja nincsen. Jeles tanuló versenyekre megy, focizik amikor pl én utálom a focit.

Szal hagyjuk hogy egy meleg pár csak melegnek nevelhet egy gyereket.

Jobb élete van mint nekem volt ennyi idősen.

Persze sokan bejelentettek már minket hogy jaaajj meleg pár és gyerek van, persze kikell jönniük és utánna távoznak is. És tudom hogy mely szomszédok jelentettek be, akik nem rejtik véka alá hogy nem tetszik nekik a dolog. Cserébe múltkor mikor ő megverte a gyerekét és hallottam én is kihívtam a gyámügyet. Csak érezze a kedvességet 🤣🤣🤣🤣

2021. dec. 9. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

"Azért, mert a gyerek érdekeit nem nézik, nem érdekli őket, hogy fognak a gyerekre tekinteni, mit fog érezni, hogy apja-anyja helyett két apja van..."

És az a hetero pár akik közül mindkettő alkoholista vagy az apuka bántalmazza anyukát vagy csak a kapcsolatuk mérgező és a gyerek előtt mocskoljak egymást ott mennyire vannak tekintettel a gyerekre??? Ne legyél ekkora szemforgató ember..

2022. máj. 8. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!