Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, akiknek télen már...

Kismamik, akiknek télen már nagyobb pocakja van/volt, hogyan választotok kabátot?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy vesztek-e/vettetek-e kismama kabátot? Ha igen, hogyan választottatok méretet? Illetve ha nem, akkor hogy oldottátok meg?

18hetes leszek 2 nap múlva, és a rendes télikabátom már nem ér össze a pocakomon. Úgy terveztem, hogy ha nem muszáj, akkor nem veszek új kabátot, de még csak most kezdünk a nagy hidegekbe belemenni és már nem tudom felhúzni a zipzárat :D

Aki vett, az hol talált olyat ami minőségben is jó volt és nem került egy vagyonba?

A bonprixen láttam elég sok kismama kabátot, van valakinek tapasztalata?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. dec. 6. 23:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most vagyok 40 hetes. Valami csoda folytán a vastag eredeti télikabátom is jó lenne rám, de a hormonok miatt túl melegem van benne.

Lidlben volt kismamakabát valahogy októberben, arra beruháztam. Átmeneti kabát, de így hogy nemsokára szülök, aláöltözve teljesen jó (8000 Ft volt ha jól emlékszem).

Viszont mivel neked egész télre kelleni fog egy vastagabb kabát, én beruháznék vagy egy kismamakabátra (bonprix, h&m, akár használtan Marketplace-ről), vagy, alternatíva tényleg a kínai ruhabolt, és ott valami pár számmal nagyobb kabátot venni.

2021. dec. 7. 09:47
 12/18 anonim ***** válasza:
35 hetes vagyok, de olyan kicsi a hasam, hogy simán jó rám a terhesség előtti M-es kabátom, mondjuk ez egy jócskán oversize modell. Eddig az átmeneti kabátomat hordtam, az szintén terhesség előtti, szintén oversize. A rendes szabású kabátokat már nyilván nem tudom én sem becipzározni, de ilyenkor jók a bővebb darabok. Ha nem lenne, valószínűleg én a H&M-ben vennék vagy a Bonprix-en, ebben a két webshopban vettem szinte minden kismamaruhámat (nincs sok amúgy).
2021. dec. 7. 12:27
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Őszinte leszek, én a férjem kabátját hordom. Nagyon sokfelé úgysem megyek, amúgy se érdekli a kutyát sem, kin mi van. Horror áron vannak a kismamakabátok, nem vagyunk csórók, de erre egyszerűen nem vagyok hajlandó pénzt kiadni. Márciusban szülök, addig kiválóan elleszek ezzel.
2021. dec. 7. 12:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ! Mind-mind nagyon sokat segítettetek! Igazán sokat segítettetek!

Boldog babavárást és babázást mindenkinek! :)

2021. dec. 7. 20:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Hahahhaha

‘Igazán hálás vagyok!’ akart lenni a harmadik mondat :D

2021. dec. 7. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Én nem akartam arra költeni.Feleslegesnek gondoltam,mert utána mit csinálok vele.Hordtam kigombolva a kabimat.Igaz én szerencsés vagyok,mert mindenhova kocsival megyek .Dolgozni már nem dolgoztam,szoval egyáltalán nem volt rá szükségem.
2021. dec. 8. 05:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is sokáig hordtam kicipzározva. Autóval a munkahelyemig, meg vissza abszolút nem jelentett gondot, szabadtéri programozni meg nem igen mentünk.
2021. dec. 8. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Bonprix,Lidli,Aldi,turkálo,Kinai boltok,H&M, facebook csoportok,marketplace
2022. febr. 18. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!