Kismamik, akiknek télen már nagyobb pocakja van/volt, hogyan választotok kabátot?
Az lenne a kérdésem, hogy vesztek-e/vettetek-e kismama kabátot? Ha igen, hogyan választottatok méretet? Illetve ha nem, akkor hogy oldottátok meg?
18hetes leszek 2 nap múlva, és a rendes télikabátom már nem ér össze a pocakomon. Úgy terveztem, hogy ha nem muszáj, akkor nem veszek új kabátot, de még csak most kezdünk a nagy hidegekbe belemenni és már nem tudom felhúzni a zipzárat :D
Aki vett, az hol talált olyat ami minőségben is jó volt és nem került egy vagyonba?
A bonprixen láttam elég sok kismama kabátot, van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Most vagyok 40 hetes. Valami csoda folytán a vastag eredeti télikabátom is jó lenne rám, de a hormonok miatt túl melegem van benne.
Lidlben volt kismamakabát valahogy októberben, arra beruháztam. Átmeneti kabát, de így hogy nemsokára szülök, aláöltözve teljesen jó (8000 Ft volt ha jól emlékszem).
Viszont mivel neked egész télre kelleni fog egy vastagabb kabát, én beruháznék vagy egy kismamakabátra (bonprix, h&m, akár használtan Marketplace-ről), vagy, alternatíva tényleg a kínai ruhabolt, és ott valami pár számmal nagyobb kabátot venni.
Nagyon köszönöm a sok választ! Mind-mind nagyon sokat segítettetek! Igazán sokat segítettetek!
Boldog babavárást és babázást mindenkinek! :)
Hahahhaha
‘Igazán hálás vagyok!’ akart lenni a harmadik mondat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!