Kismamik, akiknek télen már nagyobb pocakja van/volt, hogyan választotok kabátot?
Az lenne a kérdésem, hogy vesztek-e/vettetek-e kismama kabátot? Ha igen, hogyan választottatok méretet? Illetve ha nem, akkor hogy oldottátok meg?
18hetes leszek 2 nap múlva, és a rendes télikabátom már nem ér össze a pocakomon. Úgy terveztem, hogy ha nem muszáj, akkor nem veszek új kabátot, de még csak most kezdünk a nagy hidegekbe belemenni és már nem tudom felhúzni a zipzárat :D
Aki vett, az hol talált olyat ami minőségben is jó volt és nem került egy vagyonba?
A bonprixen láttam elég sok kismama kabátot, van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat!
500 Ft-ért vettem egy turiban egy óriási férfi szövetkabátot. Teljesen véletlenül szaladtam bele, és tök örültem neki :D nagyon menőn nézett ki, szinte sajnáltam, hogy jövő télen már bénán állt, mert pocakkal valahogy jobban tetszett :))))
Minőséggel sem az ára, sem a speciális helyzet miatt nem foglalkoztam, egy telet kibírt, vicces volt és egyedi és nagyon élveztem fura sálakkal felvenni :)
Én pont most vettem H&M-be. Sima M-est, mert ilyen oversize típusú. Szeretem, mert később is ugyanúgy tudom hordani, és nem is kismama ruha.
36 hkm
Marketplacon. Kb 3000ft volt.
Esmara (lidlis) kismama kabát. Olyan, hogy sima kabát, de a cipzárhoz be lehet tenni egy plussz betétet. Azóta is azt hordom. Ha "egyedül veszem fel" akkor betét nélkül pont jó,meg nem mondja senki, hogy kismama kabát. Ha a lanyomat magamrakötöm (hordozom) akkor meg bele a betét és ketten is elférünk benne.
16 hetes vagyok, még simán jó a kabát rám. Úgy sejtem, hogy kb. január közepe-vége táján már nem lesz. Van egy kabátom, amit egyszer turiztam, de nem nagyon használtam, mert egy számmal nagyobb nálam és végül bénának tituláltam, hogy pont pocak részen nagyon bő. Na ez most pont jó lesz. Az a terv, hogy ezzel kihúzom tél végéig.
Ha nem, akkor mindenképpen olyat veszek, ami kismama kabáttá alakítható, vagyis plusz betétet lehet belecipzározni elöl. Ez utána is használható, nem 1-2 hónap kedvéért veszi az ember gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!