Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi a heti óraszám első...

Mennyi a heti óraszám első osztályban?

Figyelt kérdés
Egy vidéki iskolába jár a lányom,most kezdte az elsőt.Emelt szintű informatika vagy kéttan nyelvű között választhattunk(a sima osztály összetételét nem elemezném,elég setét).A nyelvet választottuk.Megkaptuk az órarendet és nagyon ledöbbentem 2x van 6 órájuk,1 x5 és 2x 5 óra.Nem sok ez?
2010. szept. 5. 16:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem iskolaotthonos.
2010. szept. 5. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A nyelv miatt nem sok. Az adja ki a plusz órákat, amik máshol nincsenek.
2010. szept. 5. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Heti 5 óra angol van+ ének,rajz,technika van angolul-tehát akkor 5-el több csak mint egy normál első?
2010. szept. 5. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerntem ez nem sok, végülis akkor kétszer van 6 órájuk és háromszor van órájuk? Az nem sok egy elsősnek. Mondjuk én a '90-es évek elején kezdtem az általános iskolát, és nem is emlékszem, hogy első két osztályban hány óránk volt, de 3.-tól már minden nap 6 óránk volt. Pedig nem volt emelt óraszámom semiből.
2010. szept. 5. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
én emelt angol osztályba járok és elsőben úgy 31 órám volt, azt hiszem heti 7 angollal, két rajzzal, énekkel, stb.. szóval nem sok
2010. szept. 5. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Remélem mi is birni fogjuk(főleg a lányom).
2010. szept. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!