Más iskolában is ennyire rohannak a tananyaggal első osztályban?
Szerintem gyors.
Milyen módszerrel tanítanak?
Az én lányom is elsős. Most matematikából a kettes szám gyakorlásán tartanak, és gyakorolják a jeleket.(+, -, =, kisebb, nagyobb)
Betűknél még egyáltalán nem tartanak. Néhány oldal betűelem van a füzeteiben, kettő füzetet kezdtek meg. Könyvekben úgy átlagban a 15-20. oldalak környékén járnak. Még a játékosabb gyakorlatoknál.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nem tudom pontosan, milyen módszerrel tanulnak, azt tudom, hogy Mozaik kiadós könyvből, ami nekünk még nincs, mert még nem érkezett meg a rendelés, mert sajnos újra kellett rendelni, mert az elősző iskolában Apáczai könyvek voltak.
Matematikából most tanulták itt is a 2-est írni, illetve a jeleket, de írásból nem is értem, milyen sorrendben tanulnak, talán, ha látom a könyvet, érteni fogom, de egy biztos, hogy a betűelemeken már túl vannak. És persze, természetesen tanulunk, gyakorolunk itthon, minden nap.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!