Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első osztályban van osztályzás?

Első osztályban van osztályzás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs, csak szöveges értékelés. De ez már nagyon régóta így van. Felsőbb osztályokban nem tudom, amikor én voltam gyerek akkor csak elsőben volt szöveges, akkor még nem is ellenőrző volt, hanem tájékoztató füzet. Asszem még most is így van, de lehet, hogy most már alsóban végig szöveges osztályozás van, valami ilyesmiről hallottam. De még nem tudom, még nem iskolás a gyerekem.
2010. dec. 6. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Második osztály második félévétől van osztályozás. Ez a mi időnkben is így volt és most újra így van (legalábbis a lányoméknál, ő most másodikos)
2010. dec. 7. 05:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szöveges értékelés van.Én pénteken írtam alá a negyedéves szöveges értékelést,és a feladatlapot ami alapján kapta.Csak annyit mondott nekik a tanítónéni,hogy most írja le mindenki amit tud.Semmi para.Pirospontok vannak,abból csillagok,és 5 csillag egy matricát ér a tájékoztatóba.Nincs jegy .
2010. dec. 7. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,mi is kaptunk negyedéves szöveges értékelést,de nálunk már a tantárgyakat is külön értékelték,még pedig így:kiválóan teljesített,jól teljesített,megfelelt és felzárkóztatásra szorul.Nálunk már a dolgozatok és a felelések esetén is ezek az értékelések kerülnek a tájékoztatóba,ezek alapja a százalék,tehát pl. 30/30 pont 100 %,stb.,itt megvannak a határok.A féléves bizi is szöveges értékelés lesz,de az osztályfőnök azt mondta,hogy fél év után jönnek az érdemjegyek.Év elején pecséteket és matricákat kaptunk,ez továbbra is van,de kiegészült a fent említett rendszerrel.
2010. dec. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!