Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden kisfiú "vad"? Bővebben...

Minden kisfiú "vad"? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kedves fiús anyukák,

nem provokálásnak szánom a kérdést. 20 hetes várandós vagyok, kisfiam lesz. Régóta vártunk a babára nagyon boldogok vagyunk, hogy végre összejött. Mindig lányos szülőként képzeltem el magunkat. A környezetemben a kisfiúk mind olyan kis vadállatok. Elnézést a kifejezését nem tudom másképp megfogalmazni. Verekedősek, szemtelenek, hangosak, egyszerűen vadak. Tudom, hogy sok múlik a nevelésen is. Az a kérdésem, hogy minden fiú ilyen? Mindegyik verekszik? Ordít? Illetve, hogyan próbáljátok úgy nevelni a fiaitokat, hogy kicsit "lágyabb" legyen a lelke? Pl. kedves legyen, bújós stb...

2021. nov. 27. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én fiam egy energia bomba, de abszolult nem verekedős és nem is szemtelen. Ezek csak nevelési kérdések. A verekedős gyerek azért olyan, mert olyanra nevelték. Ha letudja vezetni az energiáit nincs gond. Fiamnak a zene az élete. Ha úgy érzi frusztrált ideges, akkor beül a dob vagy a zongora mögé és zenél, attól megnyugszik. De egyébként is amikor csak tud gyakorol.
2021. nov. 27. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 2 fiam van kisebb korukban sem voltak hisztisek se neveletlen és nem orditotak ja és szemtelen kérdésről meg le szoktatam őket most kamasz -fenőttként sem türöm türömtem el .

Pedig fiatalabbnak néha brutálisan őszinte véleménye van amit ki is mond néha .

2021. nov. 27. 15:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Imádni fogom a kisfiamat akármilyen is lesz ❤️ Csak tartok tőle, hogy fogom kezelni ha kis vadállat lesz. 😅
2021. nov. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!