Támogatnád azt, hogy tisztesseges meleg és leszbikus párok gyereket fogadjanak örökbe, akik aztán becsületesen felnevelnék őket?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 19:44
11/14 anonim válasza:
Igen. És megoldanám, hogy ez igaz legyen a heterókra is. Mert azokra is ráférne a korlátozás sokszor.
12/14 anonim válasza:
#10 csakhogy ez nem ezen múlik sajnos. Ahogy írtam akár egy meleg apa is lehet alkoholista aki veri a gyerekét. Tök nem azon múlik ki milyen ember, hogy milyen a szexuális orientációja. Nem lehet kinondani, hogy egy gyerek biztosan jobb helyen lenne egy meleg vagy hetero párnál csak így. Lehet az árvaház sokszor jobb döntés
13/14 anonim válasza:
Én ezzel tisztában vagyok 12-es!
Én arra céloztam, hogy ha választani kellene a kettő között, akkor egyértelműen azt választanám, hogy melegek neveljék azt a gyereket!
14/14 anonim válasza:
Én egy heteroszexuális pártól, akiknek valamiért nem lehet saját gyerekük, de szeretnének örökbe fogadni és még sem tudnak, mert nem kapnak, nem jut nekik stb. el tudom fogadni hogy ellenzik hogy a melegek is örökbe fogadhassanak. („Nehogy már a melegeknek lehet, de nekünk nem.”)
De érdekes módon azoknak a legnagyobb a szája a témában és azok a legmegszállottabb ellenzők, akiknek eszükbe sem jutna az örökbe fogadás, és amúgy a legkevésbé sem érdekli őket, hogy mi van azzal a gyerekkel. Felőlük akár meg is pusztulhat a gyerek, csak nehogy egy meleg párhoz kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!