Ha megtehetnéd otthon tartanád?
Nem, mert nagycsoportos, szüksége van az ovira, a logopédiai fejlesztésre, amit az oviban kap, és minden egyébre így, az iskola előtt.
Igen, mert féltem, hiszen a családban csak ő nincs oltva, mi a férjemmel igen, és a bátyja is.
Nem, mert az iskolás bátyja, és mi, a szülei, akik házon kívül dolgozunk, és emberekkel találkozunk (pláne én, aki gyerekekkel), így is simán hazahozhatunk bármit, így viszont felesleges lenne a gyereket kínozni a szobafogsággal.
Tavaly márciusban, mikor pár nap alatt zárták be a sulikat/ovikat/bölcsiket még úgy gondoltam,hogy óhh semmi gond,legalább lesz együtt egy hosszú "nyaralásunk",mert ugye azt hallottuk,hogy pár hét és minden visszatér a régi kerékvágásba.
Azóta eltelt 1 év és 8 hónap,és a világ megváltozott.Sosem(vagyis látható időn belül)már nem lesz olyan mint régen.Alkalmazkodni kell, de az izoláció nem megoldás.
A gyerekem 5 éves, sajátos nevelésű igényi, megkésett beszédű,speciális óvodába jár.Megtehetném elvileg ,hogy itthon marad, de a jövője a tét.Hogy szakemberek foglalkoznak vele.Olyanok akik ezt tanulták,hogy gyerekeket fejlesztenek.Én nem vagyok sem logopédus, sem gyógytornász,"csak" egy anyuka.Imád járni a gyerek, rengeteget fejlődik,erre van szüksége.
Nem az volt a kérdés,hogy betegen otthon tartod e.
Az a kérdés, hogy úgy általában(amikor nem beteg)viszed e, vagy otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!