Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megtehetnéd otthon tartanád?

Ha megtehetnéd otthon tartanád?

Figyelt kérdés
Ha lehetőséged lenne otthon tartanád a gyermekedet ebben a járványhelyzetben? Mondjuk ha ovis volna, megtennéd?

2021. nov. 19. 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
Igen, mivel szerencsére meg tehetem,igaz ő szeretne menni,de nem szeretném ,hogy jobban bele keveredjen vagy meg fertőzön olyanokat ,akiknek a szülei nem teheti meg ,hogy hetente otthon maradjanak a gyerekkel. Most is itthon van egy hete a kisfiam,szerintem mèg jövő héten is ,mivel taknyos még kicsit és elkezdett köhögni is.
2021. nov. 19. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem, mert nagycsoportos, szüksége van az ovira, a logopédiai fejlesztésre, amit az oviban kap, és minden egyébre így, az iskola előtt.

Igen, mert féltem, hiszen a családban csak ő nincs oltva, mi a férjemmel igen, és a bátyja is.

Nem, mert az iskolás bátyja, és mi, a szülei, akik házon kívül dolgozunk, és emberekkel találkozunk (pláne én, aki gyerekekkel), így is simán hazahozhatunk bármit, így viszont felesleges lenne a gyereket kínozni a szobafogsággal.

2021. nov. 19. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Éppen most kérvényeztem az óvodavezetőnél, hogy újévig ne menjen. Szeptember óta betegek vagyunk mindannyian, mert hazahoz mindent az oviból, nem akarom a karácsonyt is így tölteni. Covidosok nem voltunk, RSV és társai felső légúti vackokat szedünk össze folyamatosan és oda-vissza pingpongozunk vele.
2021. nov. 19. 12:01
 14/18 babyboom567 ***** válasza:
78%

Tavaly márciusban, mikor pár nap alatt zárták be a sulikat/ovikat/bölcsiket még úgy gondoltam,hogy óhh semmi gond,legalább lesz együtt egy hosszú "nyaralásunk",mert ugye azt hallottuk,hogy pár hét és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Azóta eltelt 1 év és 8 hónap,és a világ megváltozott.Sosem(vagyis látható időn belül)már nem lesz olyan mint régen.Alkalmazkodni kell, de az izoláció nem megoldás.

A gyerekem 5 éves, sajátos nevelésű igényi, megkésett beszédű,speciális óvodába jár.Megtehetném elvileg ,hogy itthon marad, de a jövője a tét.Hogy szakemberek foglalkoznak vele.Olyanok akik ezt tanulták,hogy gyerekeket fejlesztenek.Én nem vagyok sem logopédus, sem gyógytornász,"csak" egy anyuka.Imád járni a gyerek, rengeteget fejlődik,erre van szüksége.

2021. nov. 19. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk most csendesedik a hullám. Épp az ovi bezárás előtt kapta el a 3,5 éves fiam a covidot, vele együtt mi is. Szar időszak volt, bevallom, de én ennek ellenére is úgy gondolom, hogy a szociális fejlődés is éppoly fontos, mint az egészség. Ha meg idén sem viszem közösségbe, jövőre duplán beteg lesz, valószínűleg. Most újra indulhat az ovi hétfőtől, de sajnos mi még egy sérülés miatt nem vihetjük. Ő a legcsalódottabb. 😔
2021. nov. 19. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Mint az első. A járványhelyzet nem érdekel, de jobban szeretem, ha itthon vannak. Nem a barátokkal, nagyszülőzéssel, ilyesmivel van bajom, az intézményes neveléssel nem tudok azonosulni, pedig már iskolások. Így értelemszerűen járnak suliba, de most a kislányom pont karanténban van egy osztálytárs miatt, én meg örülök neki, kézműveskedünk, sütünk mézeskalácsot, ilyenek.
2021. nov. 19. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
Kíváncsi lennék,hogy akik lepontoztak azok miért is???? Mert megtehetem,hogy ha beteg nem viszem óvodába?! Ezzel óvva őt és a többieket! Fura egy világban élünk....😳
2021. nov. 20. 20:34
 18/18 babyboom567 ***** válasza:
87%

Nem az volt a kérdés,hogy betegen otthon tartod e.

Az a kérdés, hogy úgy általában(amikor nem beteg)viszed e, vagy otthon van.

2021. nov. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!