Koraszülött babából lesz valaha egészséges fiatal, majd felnőtt?
Apa 2 kg körül született közel 60 éve. Nagyon pici volt, a dokik azt mondták a mamának, vigyázzon rá, mert akkora, hogy elviszi a macska. Fél éven át kihányt mindent, alig fejlődött.
Nos, most kb 110 kg és kutya baj, hál isten:-)
Szia! Én 30 évvel ezelőtt születtem 32. hétre, a súlyom 1.65 volt.
Ma pedig én is 32.hetes boldog kismama vagyok. :))
Nyoma sincs annak, hogy korán születtem, átlagos alkatú vagyok.
Szerencsére az én babám nem siet ennyire, mint én. :))
Sok boldogságot nektek!!!
Én vagyok a 740grammos baba anyukája. Jan 12én született,most 6,5hós,5kiló.Csak a szemével van baj,egyébként -lekopogom- a nagyon sok kezdeti nehézség ellenére egészséges.
Ti hogy vagytok?
Apum munkatársának a lánya 19 éve, 900gr-mal született.Amikor anyu mondta ezt,én azthittem lehidalok.Amúgy az anyja ivott,nem a terhesség alatt,hanem előtte,gondolom ez volt az ok.Azt mondták akkor,hogy nem bztak abban,hogy életben marad,hát mit ne mondjak,jó húsban van ma már és semmi baja,sem a szeme,sem a mentális egészsége nem sérült:)
Anyum 48 éve pedig 7 hónapra született,mert mamám leesett a létráról.Ő is él és virul:)
Úgyhogy fel a fejjel,a babák erősek,aki élni akar élni is fog és nagyon de nagyon egészséges és szép felnőtt válik belőle;)
Ennyire rosszat mondtam,hogy 52-re lepontoztatok:'(
Nem hiszem el,hogy itt már írni sem lehet az is baj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!