Koraszülött babából lesz valaha egészséges fiatal, majd felnőtt?
Hát persze! Egyik barátnőm babája 29. hétre született. Egészséges, gyönyörő kisgyerek. Hamar utóléri a többieket! Most még természetesen több odafigyelésre, törődésre, gyengédségre van szüksége, de hidd el, pont olyan lesz, mint a többi gyemek, csak lehet, hogy még jobban fog hozzád ragaszkodni. :)
Boldog babázást, és nyugodj meg!
Szia!!Az en hugom is koraszülött lett,es az ällapota is kritikus volt.A dokik gunyossan kijelentettek,hogy ebböl a babäbol,nem lesz soha rendes gyerek.(es räadäsul anyuka is 38 evessen szülte)Most 15 eves,170 cm.magas,a suliban a legjobb tanulo!Szoval fel a fejjel,es biz a babädban es magadban!!
23 hetes kismama!
épp múltkor hallottam, hogy a Király Viktor (megasztáros) is koraszülött volt az ikertesójával. szerintem egész jól kikupálódott, tök jó pasi lett belőlük:) Pedig 25 évvel ezelőtt, gondolom, nem volt ilyen modern az orvosi ellátás, mint most. (az is igaz, hogy ők az usá-ban születtek.
fel a fejjel! minden oké lesz veletek is!
szia!
Igen persze hogy minden ok lesz.Van két ismerösöm(ök egy pár)mind a ketten koraszülüttek voltak.A csajszi 900gr-mal született,a csávó meg 1200-1300gr körül volt.Mára már 23 meg 30 évesek egészségesek.Meg van a férjemnek egy nenája aki ugy 60 év körüli ő is koraszülött volt,AKKOR és minden rendbe vele.Van neki két nagy lánya,mostmár unokája is.Ne hari kicsit hosszú lett....
Remélem megnyugtattalak egy kicsit.Üdv
Egy barátunk ikrei koraszülöttek voltak, a kisfiú egy kiló, a kislány csak 850g. Mára mindketten gyönyörű, egészséges, okos, értelmes gyerekek, már iskolásak és kitűnő tanulók, sportolnak, stb.
Fel a fejjel, minden rendben lesz!
Szia! Az én férjem 30 évvel ezelőtt a 31. héten született, ma már 180cm, 90kg, az értelmi képességét csak én szoktam néha megkérdőjelezni:)) és van egy gyönyörű 5 hetes kislányunk.
Minden rendben lesz! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
mennyi idős most a babád? mikor "kellett volna" megszületnie? (mikorra voltál kiírva?)
kiderült, hogy mi volt a koraszülés oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!