Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Koraszülött babából lesz...

Koraszülött babából lesz valaha egészséges fiatal, majd felnőtt?

Figyelt kérdés
30. hétre született.
2008. dec. 13. 07:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy 3 éves kisfiút, aki 25. hétre született. És makk egészséges, szép nagy gyerek. Oké, még nem felnőtt meg ilyesmi, de ha most ránéz valaki, meg nem mondaná, hogy milyen kis apró volt amikor megszületett. Sosem volt még beteg és szép erős fiúcska, minden rendben van vele.
2008. dec. 13. 11:29
 12/31 A kérdező kommentje:
Toxémia miatt kellett megszületnie:( Egyébként nem voltam kiírva semmikorra se, mert nem tudták sosem megmondani, hogy mennyi idős lehetek.Hihetetlen, de ilyen is van. Amúgy nov.közepén érkezettt a csajszi, és jan. közepén kellett volna...
2008. dec. 13. 11:47
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
milyen súlyú és hosszúságú lett a baba? ha nem tudták, hogy mennyi idős terhes vagy, akkor honnan tudod, hogy 30 hétre született?
2008. dec. 13. 11:49
 14/31 A kérdező kommentje:
Én magamnak kiszámoltam, hol tarthatok, de a kiskönyvemben nem volt benne a szülés várható ideje.Sose értettem, ez hogy lehet...
2008. dec. 13. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

LESZ!!! A húgom 1500grammal született 20éve. Gyönyörű nagylány lett és 4600grammos fiút szült.

Ő élteti bennem a reményt,hogy kislányom,aki 740grammal jött a világra,egészséges lesz.

2009. máj. 24. 18:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

kitartást minden korababa szüleinek!

mi újság veletek, kedves kérdező?

2009. máj. 25. 16:38
 17/31 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!Köszönök minden biztatást!Lassan 5 kilósak leszünk, mosolygunk, próbálunk forgolódni...Mikor született a gyermeked 740gr-mal??Azóta hogy vagytok?
2009. máj. 26. 07:05
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Gyógypedagógus vagyok. Vannak tanítványaim, akik igencsak koraszülöttek voltak. Akiknek károsodot a retinája, azok a gyerekek látássrültek lettek, viszont nem egyik nem másik már diplomás közülük.

Akinek az értelmével is baj van, ott nagy részben a családi háttérre visszavezethető a probléma gyökere. Dobozszámra cigarettáztak, füveztek, ittak... ott emiatt lett a gyerek értelmi sérült is.

Régebben a szembetegség kockázata is nagyobb volt, manapság már ezt is kiküszöbölik és rendben fejlődnek a gyerekek.

Jó egészséget Nektek!

2009. aug. 5. 21:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám is koraszülött volt, én is az lettem. Mindketten élünk és virulunk.
2009. aug. 5. 21:44
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Persze,hogy lesz,ne aggódj!A tesóm tavaly még a 28hetet se töltötte be,úgy születtek meg az ikerlányai!Az egyiket sajnos lélegeztetőgépre kellett tenni,ráadásul elkapott még egy virusos fertőzést is,nem sokat adtak az életéért!Most 16hónaposan olyan elevenek,és 1 évesen már jártak,most meg már a szájuk se áll be!Hamarabb megtanultak mindent,mint az én 40hétre született kisfiam!!!Kitartás!!

Jó egészséget nektek!!Tuti édes lehet a kicsi!!:)))

2009. aug. 5. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!