Férfiak! Lelépnétek a párotok mellől ha kiderülne hogy másodjára is lányotok lesz?
És utánna.
"Még azt is mondta biztos amiatt van meg nekem is lány tesóim vannak."
Olvass vissza kérlek
Az érzéseihez mindenkinek joga van, ezzel nem lehet mit csinálni, de azért vagyunk tanult, kulturált emberek (már aki, ugye), hogy tudunk uralkodni magunkon és az érzéseinken. Őszintén szólva ez egy eléggé bántó megjegyzés volt a férjedtől. Nekem a szívem szakadna meg azért a kis ártatlanért, ha arról lenne tudomásom, hogy a másik fél őt ennyire nem akarja, de legalábbis megfogalmazhatta volna másképp is. Aki gyereket csinál, annak tisztáznia kell magában azt a helyzetet, hogy fiú is és lány is lehet, a természet nem figyeli az aktuális kívánságokat.
Mindamellett nekem ez egy nagyon eltúlzott reakció is. Mintha minimum valami rendkívül súlyos defektussal születne az a baba. Ez nem a középkor és nem is Szaúd-Arábia, egy lánygyermek is annyit ér, mint egy fiúgyermek, ráadásul az csak hozzáállás és neveltetés kérdése, hogy mit tudunk majd a gyermekkel közösen csinálni.
Néha úgy érzem, nem is egy 21. századi európai országban élünk, bár persze van ennél rosszabb is, még ebben az országban is van olyan férfi, aki nem figyelt eléggé biológia órán és a nőt okolja, ha lánygyermek születik, a te férjed legalább tisztában van azzal, hogy az ő fütyije nem koncentrált eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!